Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: Prezent komunijny dla dziewczynki do 500 zł

Ja proponuje złotą bransoletkę, do której będzie można "doczepiać" zawieszki. Można dokupić pierwszą zawieszkę aby kojarzyła się z dniem Pierwszej Komunii Świętej a później dziecko będzie samo mogło "doczepiać" kolejne zawieszki w jakichś ważnych momentach np. urodziny, bardzo ważny egzamin, bierzmowanie, 18-stka itd. itp:)

Gość_ilona
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Prezent komunijny dla dziewczynki do 500 zł

A ja proponuje dac pieniądze i dziecko z rodzicami kupi to co dziecku potrzebne i taka będzie miało pamiątkę z komunii.o pamiątkę z komunii powinni zadbać rodzice dziadkowie.Syn rok temu dostał pieniądze i był bardzo zadowolony ,kupił to co chciał ,swój komputer swoje biurko itp.Takie moje zdanie.

Gość_aa
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ktoś coś jeszcze doradzi??

Gość_Lena
          Zgłoś
          Odpowiedz

A ja uwazam zeby porozmawiac z tym dzieckiem co by chcialo dostac na komunie moze jest cos co nie ma aby chcialo.i pojsc z nim i pozwolic wybrac.bo z dawaniem pieniedzy roznie bywa.czasami je zabieraja rodzice.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

A ja proponuję młotek żeby sobie resztę prezentów wybiła z głowy, z waszym tokiem myślenia to za kilka lat trzeba będzie po samochodzie kupować.

Gość_zosia
              Zgłoś
              Odpowiedz

ja nie wiem czemu teraz tak na komunie sie dzieci rozpieszcza. ja uważam, że nie powinno dostawać xboksów, tabletów, telefonów itp.

wiem,że czasy sie zmieniają, ale to jest KOMUNIA, wiec jeśli masz 500zl wydac to myślę ze na coś związanego z jakimiś dewocjonaliami, nie wiem pismo świete dla dzieci, fajna oferta w księgarniach na komunię, album komunijny, lepszy zegarek można wygrawerować coś z tyłu.

ja kupiłam siostrzeńcowi wielkie klocki lego na komunie. tam sie budowało samochód, do tego wyskocznia była itp i sie cieszył bardziej z tego niż z tableta, którego dostał.

nie zapominajmy, że to wciąż są DZIECI, które powinny przez jakiś czas nimi pozostać. nie każmy przez takie prezenty siedzieć im w domu przed xboxem czy komputerem czy tabletem.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Komunia odbyta. Przepięknie było na uroczystości. Jedzenia b dużo i przepyszne dania. Dziękujemy za przemiłą gościnę.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Odp.: Prezent komunijny dla dziewczynki do 500 zł

Witam, dawno nie byłem na komunii więc może ktoś życzliwy podpowie ile "wypada " podarować dziecku ( wiemy, że zbiera na laptopa i obóz letni) od czteroosobowej rodziny( nie jestem chrzestnym :)

Z góry dzięki za podpowiedź.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

dacie ze 2 stówy i bedzie dobrze.moim zdaniem to całkiem sporo

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Dzięki za podpowiedź, naprawdę nie mam pojęcia ile itd. Nie chcę przesadzić, ale też nie chcę wyjść na "sknerę".

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę