Dzien dobry wszystkim chciałam spytac jakie sa teraz mniej więcej ceny kursów na prawo jazdy na kategorie b :)?Pozdrawiam
mniej więcej cały koszt zależy za którym razem zdasz ale tak koło 2500 zł szykuj
Obecnie panuje (według mnie zmowa cenowa) około 1300. Chce jeszcze zaznaczyć że to zdzierstwo gdyż w innych miastach jest znacznie taniej około 800-1200. Tak więc różnica dość spora.
Wiraz 1300zł w innych szkołach nie wiem
Kaskader - 1300
Jedz do innego miasta,obecnie są tu egzaminy, kursantów przybywa i będzie przybywać i cena wzrośnie i fajnie
Nauki Jazdy to firmy prywatne i sami mogą ustalać sobie ceny, a nie są ustalane jednakowo w całej Polsce jak pisze osoba /weryfikacja-12:43/ Sa widełki.
Małe wyjaśnienie. Nie chodziło mi o to, że te ceny są odgórnie przez kogoś narzucone na szkoły jazdy. Szkoły oczywiście tak jak piszesz same ustalają te ceny, ale one też płacą za każdego przeszkolonego kursanta ustaloną kwotę (ustaloną już odgórnie) i te ceny siłą rzeczy samoistnie ustalają się na takim poziomie.
Głupoty pleciesz. Cena ustalona jest dla całej Polski na poziomie ok 1200 zł.
szkola jazdy route 1200zl,,,polecam
Odradzam mają stary model Toyoty jak wiele szkółek w tym mieście ja zdawałem w Kielcach tam są tylko nowe modele a tu jeżdżą same starocie .
a jaka ty widzisz roznice pomiedzy starym modelem a nowym??jezdzilam w tej szkole,,zdalam na nowej toyocie,,kompletnie nie widze roznicy,,,,A idac twoim tropem,,to kazdy po egzaminie powinien nabyc sobie nowy model toyoty,,bo innym samochodem jezdzic nie umie??...Szkole naprawde polecam,,
Różnice to ty nie widzisz nawet jak byś z syrenki na warszawę się przesiadł ,spostrzegawczy jesteś !