Interesuje mnie dobre podejście do kursanta,wytłumaczenie wszystkiego dokładnie
Polecam szkole jazdy WIRAZ jest super, instruktorzy bardzo mili cierpliwi.naprawde swietnie ucza:-) Wiem bo sama zdalam prawko.
A czy Wiraż jest tylko jedną szkołą w Ostrowcu?. Jak się oriętuję to w powiecie w powiecie Ostrowickim jet ich aż 19. Uważasz że, inaczej uczą???????.
Ja polecam Auto Saw i pana Pawła P. Chodziłem na kurs parę lat temu i
byłem bardzo zadowolony. Mój instruktor nie miał ze mną sielanki, za każdym razem musiał wyjmować radio z auta, bo jak leciał jakiś dobry kawałek, to odpływałem :P
Idealny , nadzwyczaj spokojny instruktor to pan Wiesio z Lidera.
Szkoda ze beda was uczyc tylko pod zdanie egzaminu.....ja mam to juz za soba i zdawalem jak tego pseudo osrodka nie bylo w Ostrowcu, bo to jest nic innego jak wylegarnia d.....li na drodze!!! Nieliczni po egzaminie w Ostrowcu beda mogli swobodnie poruszac sie po Warszawie czy Slasku np.....Jezeli mamy poprawiac bezpieczenstwo to takie WORDy jak Ostrowiec powinny byc zamkniete i kazdy kto sie na tym cos zna przyzna mi racje!!!
Bardzo jesteś "mądry" @ Kubuś.
I jeszcze napisz,że perfekcyjnie się nauczyłeś jeździć w tych 18 godzinach kursu.
No prawie Kubica.
Patrz pan a w niektórych krajach najważniejsze jest parkowanie, jak oni żyją?? po twoim wpisie sądzę, że nie chciałbym spotkać takiego prostaka na drodze, frustracja go wyprzedza.
30 godzin jazd to i tak się nie nauczysz jeździć. Ja pamiętam swoją naukę, typowo pod zdawanie na egzaminie, gdzie te jazdy były meeega nudne, ale zdałem od razu za pierwszym i wówczas przyszła kolej na prawdziwą naukę, najpierw po Ostrowcu, a później po Warszawie i jakoś z małymi problemami, ale dawałem radę :)
Bo kurs ma ciebie przygotować tak abyś zdał. Nauka jest jak zaczniesz jeździć samodzielnie.
Ja polecam szkołę CAR. Pana Tokarskiego.
Ja polecam szkołę RONDO Janusz Orzeł , instruktor cierpliwy, opanowany a przede wszystkich udziałami dużo cennych rad.