dobra, ale ja też byłam w szkole, z której jestem zadowolona, i każdy kto zdał egzamin praktyczny będzie tu pisał, że jego szkoła jest najlepsza, logiczne chyba...
Jednak to nie tylko moją opinia.... jeżeli ktoś jest zainteresowany wyborem szkoły to radzę zasięgnąć opini na danej stronie gdzie znajduje się ranking szkół i opinie wszystkich ludzi tak więc :-)
Ranking tworzony przez kursantów to jakąś totalna bzdura. To są jedynie opinie, a nie żaden miarodajny ranking. Taki ranking powinien być tworzony na podstawie wyników egzaminów, a nie na podstawie nieobiektywnych opinii.
Tak właśnie jest gościu z 20:11. Ludzie którzy mieli tam kurs lub godziny doszkalające wyrażają tam swoją opinię oraz wynik egzaminów i wszystko jest pisane za potwierdzeniem własnych danych także radzę wejść zobaczyć poczytać a potem sie wypowiadać. Nieobiektywna opinie wyraża ktoś kto tak naprawdę nic nie wie a Po prostu z zawiści lubi wchodzić w dyskusję. Pozdrawiam
Jeśli szkoła ma wysokie miejsce w jakimś rankingu dzięki kursantom, którzy tam się uczyli, to jest to kiepski ranking i należałoby opierać się o bardziej miarodajne rankingi, na których wynik wpływ ma tylko zdawalność, a nie opinia kursantów...
Heh. Właśnie ranking jest ustalany przez strone a wpływ na to na którym miejscu jest dana szkoła ma czywiście opinia ludzi oraz zdawalność.
polecam szkołę W. Kozłowskiego, super atmosfera i na wykładach i na jazdach ;)