Witam. Orientujecie się ile ważne jest prawo jazdy? Chodzi mi o to,że jazdy skończyłem pod koniec kwietnia i również zdałem wewnętrzny. Dostałem PKK, ale nie zanioslem go do tej pory do WORDU. Wydaje się to głupie, ale miałem kłopoty rodzinne jak i finansowe dlatego też się nie zgłosiłem... Ile mam jeszcze czasu? Czy jak pójdę za tydzień zdać praktyczny i go zdam, to czy dalej jak nie zdam jazdy liczy się to dalej? Wiem, że piszą na internecie, że ma się pół roku na to, ale wolę jeszcze zapytać was. Może ktoś miał podobnie i nie było żadnych konsekwencji
przecież testy- czyli egzamin teoretyczny są ważne bezterminowo i nieważne ile razy będziesz podchodził do praktyki.. testy zdaje się raz. o ile dobrze zrozumiałam przesłanie tego zawiłego pytania
A czy teraz mozna sie gdzoes zapisac na prawo jazdy? Jaka szkole polecacie. Jak to jest z wykladami, w jakich godzinach. Pracuję wiec chcę wiedziec cY da sie to pogodzic. I czy jazdę moge sobie ustalic w godzinach w jakich mi tylko pasuje? I po ile godzin jest wykladow i jazdy? Czy moze mi ktos wszystko wyjasnic bo jestem zielona.
30 godz wykladow i 30 godz jazdy. Szkola dostosowuje sie do czasu kursanta. Ja polecam szkole jazdy Dul. Egzaminy zdane za 1 razem. Pan Grzegorz bardzo dobrze uczy i duzo osob po nie zdanych egzaminach po innych szkolach czesto wykupuje u niego jazdy, po ktorych bez problemu zdaja. Namiary znajdziesz w necie
Też polecam Perfekt, sądziłam że nigdy nie będę jeździć a jednak się udało :-)
Zgadzam się co do Dula, też u nich robiłam kurs i zdałam za pierwszym podejściem. Wykłady były po południu, małe grupy, terminy jazdy ustalane tak żeby było wygodnie. Naprawdę szkoła jazdy godna polecenia.
tak sie składa że chodziłem do dula zdałem za 7 razem. więc za tym pierwszym razem to samoreklama chyba.
Nie samoreklama. Tylko krytyka jest tutaj uwazana? Jak bylas slabo ogarnieta to nie zdawalas. Ja wiem, ze z innych szkol przychodza do Dula ludzie na dodatkowe jazdy
Polecam W.Kozłowskiego. Fachowo podchodzi do sprawy i można porozmawiac jak z czlowiekiem. Jak najbardziej polecam Pana Kozlowskiego
Nie tego temat tyczy... Czy jak zdany wewnętrzny ile ma się czasu do zniesienia do WORDU. Pop roku minęło
Szkoła jazdy ' Wiraż ' !!! Najlepsi są w tym co robią !!! Nie bez powodu mają pierwsze miejsce w rankingu szkół !!!!
każdy Ci teraz bedzie pisal, ze jego szkola jazdy najlepsza... coż, musisz wybrac sam. co do wykladow, jesli Ci nie pasuja godziny, to sobie odpusc, ja nie mialam możliwosci uczeszczac na wyklady ale jak się przylozy do materialu z plytki, ktora zapewne dostaniesz w szkole, to na pewno nadrobisz to co bylo na wykladach
Więc małą wiedzę posiadasz. Ten kto robił kurs w szkole Wiraż lub miał godziny doszkalające wie najlepiej. A jeśli szkoła poprzez opinię osób tam robiących kurs ma pierwsze miejsce w rankingu szkół to chyba świadczy tylko o tym że Po prostu są dobrzy w tym co robią. Wystarczy spojrzeć jaką mają zdawalność. Byłam, skorzystałam i polecam.