mój 18-letni syn chce isc na prawo jazdy, nie znam tego środowiska kogo polecacie, prosze o konkretne podpowiedzi
a jaki koszt prawka i czy są szanse żeby zdac za pierwszym razem
wtf, a widziałes jakąś naukę jazdy w której nie nauczyli by cię jeździć??? Chyba po to oni są, żeby cię nauczyć jeździć? Prawda? Niektórym ta powyższa autoreklama nie jest potrzebna.
Żadna szkoła jazdy nie nauczy cię jeździć...
Kurs na prawo jazdy przygotuje cię jedynie do egzaminu i da wiedzę na temat prowadzenia pojazdów potrzebną do zdania tego egzaminu (przynajmniej powinien).
Człowiek uczy się jeździć dopiero później, w miarę nabywania doświadczenia w prowadzeniu pojazdu. Dopiero jeśli ktoś przejedzie kilkadziesiąt tysięcy kilometrów (w niektórych przypadkach kilkaset tysięcy) bez instruktora na siedzeniu obok i przy okazji nie zabije na drodze siebie ani nikogo innego, będzie mógł powiedzieć, że umie jeździć.
tez polecam robilem tam 2 prawka i pelne zadowolenie
Polecam Grzeska Dula. nauczył mnie jezdzic, czego poprzednim instruktorom sie nie udało :)
A ja z czystym sumieniem polecam L-OK:)) Egzamin zdaaanyyy:D:D:D
Ja polecam szkołę jazdy perfect i pana Przemka bardzo miły i wyluzowany, wytłumaczyć tez dobrze wszystko potrafi. Ceny raczej wszędzie są podobne.
wszedzie Cie naucza jezdzic, znam ludzi co zdawali za 1 razem po autosawie, kaskaderze, a nawet jakimś wirażu. tyle, ze w moim przypadku w autosawie troche dlugo z tym zeszlo, niecale 5 miesiecy od rozpoczecia nauki do egzaminu.
Rywal jak najbardziej okej, ale tylko jeśli chodzi o kat B, instruktora Karola polecam!