Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Odp.: Prawko w Radomiu :-( . Już 3 raz oblałam

i tu cię popieram, fizyczni zdają mechanicznie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: Prawko w Radomiu :-( . Już 3 raz oblałam

Nie no jak ktoś inteligentny może mieć większe problemy ze zdaniem prawka???To absurd!!!Trzeba znać i rozumieć kodeks drogowy ,a sama już jazda wymaga praktyki i tyle .Zresztą ludzie jeżdzą jak chcą bo nie znają przepisów i jeżdżą na pamięć,wystarczy ze postawią jakis znak ktorego nie było i juz sie zaczynaja kłopoty hihihi.Jak trzeba czasem mi pojeździć u nas po mieście kilka godzin to az mi sie coś robi jak ludzie jeżdzą w Ostrowcu ,no ale co sie dziwic jak albo sie zdaje w Tarnobrzegu albo sie siada za kierownicą raz na miesiąc.Tragedia!!! Panie mogą sie obrazić ale zawsze jak na jakiegoś kierowcę zemściłem okazywało się że to kobieta ,a w chwili obecnej Panowie jeżdżą często gorzej od Pań.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

udowodnione naukowo... inteligentnym trudniej zdac, bo analizuja wszystko na drodze, malo inteligentni dzialaja instynktownie, nie myslac, to zadna nowosc...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

inteligentnym trudniej zdać O_o buhahaha gdyby był inteligentny to by sie odpowiednio przygotował i by zdał... Ty chyba nie wież co to jest INTELIGENCJA...Ty inteligencie hehehe

Gość_O_o
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: Prawko w Radomiu :-( . Już 3 raz oblałam

Kasia ja miałam bardzo podobną sytuację. Zdawałam w Tbgu i też głupie wręcz błahe błędy. Poddałam się bo zrodziło się we mnie poczucie że jestem do niczego że to nie dla mnie choć instruktorzy którzy mnie uczyli czy doszkalali nie potrafili zrozumieć że nie zdaję. Pod koniec zeszłego roku osiągnęłam totalne dno w życiu prywatnym i zawodowym. Chwilę się nad sobą poużalałam, ale wreszcie powiedziałam że zawalczę o kązdy najmniejszy szczegół który da mi powód do uśmiechu. Zabrałam dokumenty właśnie do Kielc. W lutym zdałam nowe testy i w najbliższych dniach mam egzamin który zamierzam zdać. No chyba że przeczytacie w Ostrowieckiej że jakaś Ostrowczanka nie chciała wysiąść z auta i egzaminator wyciągał ją siłą.. ;-)

Gość_sierotka
      Zgłoś
      Odpowiedz

hahahah ja zdawalam jakies 4 lata temu i jak oblal mnie szanowny pan i wladca ze niby najechalam na ciagla a ja wiedzialam ze nie najechalam to nie chcialam sie przesiasc XD kolesia zatkalo i spytal czy chce pojezdzic do konca czasu egzaminacyjnego a kiedy zjechalismy pod word powiedzialam ze jesli nie dostane wyniku pozytywnego to lece z odwolaniem i wahał sie dluzsza chwile jednak wpisal negatywny. po odwolaniu ktore przyjeli jechalam najprostszą trasa i zdalam. czasem warto walczyc o siebie:D

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty