czy któraś pralnia w Ostrowcu pierze dywany a może ktoś może mi zabrać uprać.Poproszę o namiary.
Za myjnia na bud-macie dawny opel tam jest myjnia samochodowa i piorą dywany ;)
ja prałam u takiego pana w Jędrzejowicach mogę podać namiar on też pierze tapicerke w autkach i robi to dokładnie. Polecam
502 062 543 - ten gość pierze bardzo dobrze dywany, ale robi to tylko u siebie. Odbiera dywany i odwozi je z powrotem. Dwa razy w roku u niego piorę i jestem bardzo zadowolona i moje znajome, którym go poleciłam - też. Przed świętami ma masę pracy i trzeba dużo wcześniej się z nim umówić.
numer mi znajomy, to do Piotra z Jędrzejowic, który pierze tapicerkę samochodową. Mnie czyścił Toyotę (prał tapicerkę i całą resztę) robi to bardzo dobrze.
Piorą dywany na Samsonowicza 16, jadąc 11ego listopada skręcasz w lewo na samym końcu i jeszcze raz w lewo w bramę i na wprost masz myjkę.
Pranie dywanów u klienta profesjonalny sprzęt KARCHER -tel 881293883
Karcher, karcher to dobry sprzęt, co nie znaczy, że ludzie nie posiadają lepszego sprzętu. Mam pytanie, jak zatelefonuję do ciebie i upierzesz mi dywany, to w jaki sposób mi je wypierzesz i wysuszysz, aby parkiet lub panele nie wstały mi od wody ??????
Przy moim profesjonalnym czyszczeniu dywanu nie ma takiej opcji ,by dywan tak był przemoknięty.Dywan jest delikatnie spryskiwany pod ciśnieniem przy praniu i płukaniu a potem jeszcze dodatkowo odsysany i po czyszczeniu i jest prawie suchy a pod spodem nie przemoknięty.Kontakt-881293883
Przy moim profesjonalnym czyszczeniu dywanu nie ma takiej opcji ,by dywan tak był przemoknięty.Dywan jest delikatnie spryskiwany pod ciśnieniem przy praniu i płukaniu a potem jeszcze dodatkowo odsysany i po czyszczeniu i jest prawie suchy a pod spodem nie przemoknięty.Kontakt-881293883