Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pracodawca oszust

Ilość postów: 22 | Odsłon: 5197 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Odp.: Pracodawca oszust

Jest taka firma, której właścicielem jest jeden pan. Na rozmowie o pracę wszystko wyglądało wspaniale. Myślę, sobie marzenie dostać u niego tę pracę, jaki to musi być wspaniały pracodawca itp... Gdy dostałem się do niego to nagle jakby to co mówił nie istniało. Okazało się, że to krętacz , oszust, manipulant, człowiek szukający na każdym kroku oszczędności kosztem pracownika. Szukał czegokolwiek, żeby móc za coś ukarać. Jak nie znajdował to starał się skłócać z personelem i póżniej zwalać winę na nowego pracownika, że to jego wina ( kłótnie), bo jest nowy i przed jego przyjściem tak nie było. Było nas 3 nowych i każdy z nas sam od niego odszedł. Nie będę pisał co to za firma i w jakiej branży działa. Sam już został po części ukarany, bo traci kontrahentów, robi cięcia i pozwalniał już część swojej załogi. Niedługo zostanie sam i będzie w takiej samej sytuacji jak wtedy my. A z drugiej strony znów - nie ma tego złego. Obecnie mam dobrą pracę, dobrze płatną, a przede wszystkim pracodawca jest normalnym człowiekiem, a nie takim jak poprzedni manipulantem, krętaczem i oszustem.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Pracodawca oszust

Typowy Janusz biznesu, który nie wie że zgrany i dobrze rozumiejący się personel to połowa sukcesu w biznesie.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Odp.: Pracodawca oszust

Brawo ty 10 31

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Pracodawca oszust

brawo ja

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę