Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca za granicą

Ilość postów: 7 | Odsłon: 1495 | Najnowszy post
  • Praca za granicą

tyle juz za mna..kpraca w ostrowcu,potem zasilek,praca w warszawie,teraz znow ostrowiec i praca za 600 zl miesiecznie,podjelam decyzje i chce wyjechac.podpowiedzcie gdzie??nie mowie o kokosach na poczatek co kolwiek potem jakos sobie poradze..

Gość_pracowita
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Praca za granicą

jest przerąbane wyjechać zagranice bez znajomości. juz mialam decydować się na wyjazd z ogloszenia znalezionego na necie ale dobrze,że poszukałam na forach opinii. Ogłoszenie wydawało sie przyzwoite oczywiście praca za najniższą. Okazało się że sciema, pobieraja opłaty administracyjne po 100f i nie ma pracy. Teraz to trzeba wyjechać do znajomych(pewniejsza sytuacja) no i najczęściej angielski komunikatywny; chyba,że znajomi są w stanie załatwić pracę bez języka.

girl
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jak chcesz wyjechać, najlepiej do znajomych ,żebyś miała zapewniony na początku dach nad głową. Ewentualnie z biura pracy , ale zabierz ze sobą kogoś , zawsze z kimś rażniej. Powodzenia.

Gość_gośćT.
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Praca za granicą

Ja kiedyś pojechałam w ciemno do Norwegii, bo podobno dużo pracy. Bez znajomości to tragedia. Pracę znalazłam bo znałam dobrze ang i trochę norweskiego, ale 2 noce spałam na Haakon stren w Drammen. Szukałam noclegu, ale tam mało moteli, pozajmowane wszystko, a na prywatną kwaterę nikt nie puści bo ten naród jest taki nieufny i zamknięty w sobie, że aż odrzuca. Wyjazd tylko do znajomych!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

zdecydowanie, szukaj kogoś z Norwegii - biura pośrednictwa ale Norweskie, warunek angielski komunikatywny a norweskiego możesz się potem nauczyć. Ostatnio słyszałem że jest duże zapotrzebowanie właśnie w Norwegii do pracy w domach pomocy przy osobach starszych, namiar musisz wyszukać. A jak tam się załapiesz możesz być spokojna o przyszłość. Powodzenia

Gość_jaro
      Zgłoś
      Odpowiedz

Jezeli chcesz wyjechac zagranice to dobra rada tylko jedz tam gdzie masz jakis znajoych.Wiem to z wlasnego doswiadczena 5 lat w Uk.Bardzo wazne jest to zebys mial gdzie spac i spokojnie szukal pracy w kraju gdzie pojedziesz.Jezyk musisz znac w takim stopniu zeby sie porozumiec.Dobra rada nie jedz z agencji wysylajacej ludzi do pracy z polski dobrze ci radze to wielka sciema i oszusci.Nikomu za nic nie plac a za znalezienie pracy to nigdy bo mozesz popracowac jeden dzien i koniec a kasa ci przepadnie,powodzenia

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę