Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca w Wszystko po 5,99 - prawdziwe opinie

Ilość postów: 5 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Praca w Wszystko po 5,99 - prawdziwe opinie”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Praca w Wszystko po 5,99 - prawdziwe opinie

15:27 a lepiej brać niż zasuwać za takie pieniądze. Podobno weszło 10zł/h więc wtedy mamy 80zł/dzień netto x 22dni 1860zł i to jest spoko a nie 1200zł. Szybciutko bysmy oduczyli wykorzystywania przez pracodawcę. Ja wolałabym w domu siedzieć niż za friko w czyimś sklepie, żeby się jeszcze śmiał ze mnie.

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Praca w Wszystko po 5,99 - prawdziwe opinie

1800zł to wegetacja :) w ostrowcu singiel z własnym mieszkaniem powinien zarabiać ok 3,5 tyś zł netto. Dlatego mieszkam u rodziców i nie planuje się wiązać zarabiam 1500zł. Ledwo starcza do wypłaty :) Nie wiem jak ludzie zakładają rodzinę za takie pieniądze. Jeśli uważacie, że mało zarabiam to powiedzcie mi gdzie w ostrowcu mogę zarobić jako zwykły robol ok 3 tyś netto.

Gość_Don Jon
      Zgłoś

Normalnie można żyć za takie pieniądze Don Jon. Może bez szaleństw ale się da. Zależy jakie kto ma priorytety. Ja wolę mieć rodzinę niż nowe auto.

Gość
        Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: Praca w Wszystko po 5,99 - prawdziwe opinie

Nie wiem kto sie z ciebie smieje.Ale skoro dla was 1400 zl to malo za 8 godzin dziennie a w sobote 5 niedziela wolna to siedzcie dalej na bezrobociu albo zasilku albo na garnuszku mamusi.Nie narzeka znajoma bo bardzo dobrze jej sie pracuje.Nie jedna z was chcialaby byc na jej miejscu i pracowac pracowac gdzie kolwiek.

Gość_Papuga
      Zgłoś

18:07 ta, na pewno by chcieli, jak trzeba w pampersie siedzieć, skoro do toalety nie ma jak wyjsć. No i kasa niezła. Rzeczywiscie. .. To już biedronka przy tym to Eldorado. Tam z 1800mają na rękę i dodatki na wycieczki dla dzieci i inne bonusy.

Gość
        Zgłoś
W tym wątku znajdują się 7 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę