15:27 a lepiej brać niż zasuwać za takie pieniądze. Podobno weszło 10zł/h więc wtedy mamy 80zł/dzień netto x 22dni 1860zł i to jest spoko a nie 1200zł. Szybciutko bysmy oduczyli wykorzystywania przez pracodawcę. Ja wolałabym w domu siedzieć niż za friko w czyimś sklepie, żeby się jeszcze śmiał ze mnie.
1800zł to wegetacja :) w ostrowcu singiel z własnym mieszkaniem powinien zarabiać ok 3,5 tyś zł netto. Dlatego mieszkam u rodziców i nie planuje się wiązać zarabiam 1500zł. Ledwo starcza do wypłaty :) Nie wiem jak ludzie zakładają rodzinę za takie pieniądze. Jeśli uważacie, że mało zarabiam to powiedzcie mi gdzie w ostrowcu mogę zarobić jako zwykły robol ok 3 tyś netto.
Normalnie można żyć za takie pieniądze Don Jon. Może bez szaleństw ale się da. Zależy jakie kto ma priorytety. Ja wolę mieć rodzinę niż nowe auto.
Nie wiem kto sie z ciebie smieje.Ale skoro dla was 1400 zl to malo za 8 godzin dziennie a w sobote 5 niedziela wolna to siedzcie dalej na bezrobociu albo zasilku albo na garnuszku mamusi.Nie narzeka znajoma bo bardzo dobrze jej sie pracuje.Nie jedna z was chcialaby byc na jej miejscu i pracowac pracowac gdzie kolwiek.
18:07 ta, na pewno by chcieli, jak trzeba w pampersie siedzieć, skoro do toalety nie ma jak wyjsć. No i kasa niezła. Rzeczywiscie. .. To już biedronka przy tym to Eldorado. Tam z 1800mają na rękę i dodatki na wycieczki dla dzieci i inne bonusy.