Coś zaczyna się dziać w firmie Profarb. W salonie nareszcie dwie osoby wpadły. Śmiechu warte najbardziej zaufane osoby/ Od dawna wszyscy wiedzieli ,że te osoby były do usunięcia .ale miały przyzwolenie od kierownictwa więc robiły co chciały.Aż przyszedł czas ,że z dzbana woda się wylała.Czas teraz na wyższe kierownictwo ,kiedy Szef się zorientuje ,że ma hieny blisko siebie i to jeszcze dwie , jedna na salonie i jeden Sz
A co ma to wspólnego z miastem? Interesująca opowieść ale takie rzeczy to polecam zostawić w firmie a nie upubliczniać bo można beknąć za to.
Będą czystki!!
Lada chwila
Tez mi wydwje ze o takich rzeczach nie powinno się tu pisać ... każdy ma swoje racje ... a krzywdzące sobie takie opinie na forum
A ja tam nie mam zbytnich problemów z pracą w Profarbie. Ot po prostu praca jak wszędzie.
Co to za zmiany.Tam trzeba do pracy osoby zewnątrz,a nie robić sztucznie stanowiska kierownicze.Te osoby nie potrafią współpracować z pracownikami. Ruska kierownikiem hahahah
Po co to forum jak tu nic nie wolno prawdy napisać. Tu można pisać tylko dobrze. Prawdę piszesz, to cię weryfikują,i wycinają post. Takie jest Ostrowieckie FORUM