jako nauczyciel dyplomowany niestety 3 tys. nie zarabiam, raz na rok jak jest trzynastka
już nie mówiąc ile dorabiają na korepetycjach, kilka dzieciaków na raz i wychodzi 100 zł za godzinę pracy!
Oj, gościu, to ty nie wiesz, że dobry, powtarzam - dobry, korepetytor, potrafi wziąć 100 zł/h przy JEDNYM uczniu? Raczej nie dzieciaku, tylko kandydacie na studia przed egzaminem i może nie w Ostrowcu, ale jednak.
bryndza jak tylko 3200 z sobotami ale by na waciki starczylo.
Witam ja pracuję przy taśmie produkcyjnej mam umowę na 1300 do ręki nigdy nie wyszłam z pracy po ośmiu godzinach zawsze 10 a nawet 14 każda dodatkowa godzina to złotówki w kopercie, gdy zahaczę soboty to na koniec miesiąca ma 4000. Ciężka praca na stojąco co 4 dni nocki. Do puki nie ma dzieci ciągnę dalej )))
Zazdroszczę wam, ja zarabiam tylko 13 zł na godzinę
Ja tyram za minimum. Dla kobiet ciężko jest o lepiej płatną pracę w tym mieście.
Ja jestem lekarzem, mam 32 lata i zarabiam 14 zł na godzinę....
Masakra:/ to czemu w telewizji i w gazetach piszą o niebotycznych zarobkach lekarzy? Właśnie słyszałam że pensje za pełny etat mają śmiesznie małe jak na swoje wykształcenie.... ja już nic nie rozumiem...
No jest ustawa w MZ która określa wysokość zarobków lekarzy- tylko że za mało się o tym mówi. Lekarz przez pierwsze 7-9 lat pracy zarabia na etacie nie więcej niż 2450zl na rękę. Potem,m rośnie max do ok 3800 za etat na rękę..... i taka jest prawda
ymmm....a ja 8.22 netto na godz
Celsa
nauczyciel w Ostrowcu nawet dyplomowany nie zarabia 3tys.!
Skoro zarabia więcej, to ja chcę być nauczycielem...
Co umiesz robić?
A w bankach jakie pensje ? Da rade z 3 tys wysciagnac ?
W markecie stanowisko kierownicze 4 tys