Czy w Ostrowcu da sie zarobic 3. tys na reke przy umowie o prace?
Na czas niekreślony, plus 13 i inne. Da sie.
Policjant!
Policjant ? Kochany te 3 tysiące to chyba na stanowisku biurowym z 10 letnim stażem . W ogniwie patrolowo-interwencyjnym 2100 z premią na rękę, 4 lata stażu .
Większość tu zarabia ponad tę kwotę, aż dziwne że są jeszcze tacy co pracują za mniej :-(
Może i da się,ale większość "zasuwa" za min krajowe niestety....
nauczyciel
jakoi pracownik fizyczny w firmie ktorej pracuje 3 tys. na rekę to standard...ja i koledzy zarabiamy od 3-4,5 na reke praca na miejscu
z checia dowiem sie jaka to firma, co to za praca i czy ciezko sie tam dostac?
w jakiej firmie zarabiasz od 3 do 4,5?
ciekawe gdzie tyle zarabiasz ja na tartaku 1600 zl miesiac
I pracujecie po 10 godzin dziennie z sobotami? :)
3 tys na rękę bez pełnego oskładkowania ZUS czyli "pod stołem", to pewnie nie problem.
Lepiej dostać 3 tys. na rachunek przelewem, to wiadomo, że to oskładkowana pensja. Tu znacznie mniej chętnych pracodawców.
3200 z sobotami do tego mniej więcej tyle samo jak wpadnie fucha. Jak się coś potrafi to i jest kasa ;-)
Niech mi ktoś pokaże nauczyciela co tyle zarabia jak taki mądry... Bo znam wielu (mam wykształcenie pedagogiczne wiec ludzie ze studiów) i o takiej kwocie nawet nie marzą - i to nie tylko w Ostrowcu.
przesadzasz, pensje nauczyciela są podane w Karcie Nauczyciela, po wyliczeniu dodatków za staż pracy , wychowastwo itp. 3-4 tys.
pewnie zależy od wieku (stażu pracy) bo młodzi nauczyciele nie mają szans na takie zarobki w mieście.