Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca w Ostrowcu po SGH, certyfikacie Google i 8-letnim doświadczeniu w branży internetowej?

Ilość postów: 20 | Odsłon: 2732 | Najnowszy post
  • Praca w Ostrowcu po SGH, certyfikacie Google i 8-letnim doświadczeniu w branży internetowej?

Witam,

od miesiąca rozglądam się za pracą w Ostrowcu Świętokrzyskim - moim rodzinnym mieście. Jestem absolwentem Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie (magister), mam doświadczenie w pracy w banku, firmie audytorskie, firmie z zakładami online.

Od 8 lat jestem Freelancerem w branży Informatycznej - specjalizacja w reklamie internetowej, umiem prowadzić sklepy internetowe, portale, tworzyć strony i filmiki reklamowe.

Doskonale pozycjonuję strony i robię kampanie w Google Adwords.

Gdzie szukać pracy? - OLX, Gazeta Ostrowiecka, może coś jeszcze?

Gość_Paweł
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Praca w Ostrowcu po SGH, certyfikacie Google i 8-letnim doświadczeniu w branży internetowej?

netia,800zl na umowę zlecenie-powodzenia i witamy w ostrowcu

Gość_krxzysp
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Praca w Ostrowcu po SGH, certyfikacie Google i 8-letnim doświadczeniu w branży internetowej?

mnie zastanawia po co wrociles jak większe możliwosci dla kogos z Twoim doswiadczeniem w wiekszych miastach, to i tak ze nie pojechales na jakas wies i nie szukales tam pracy w branzy infromatycznej

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Praca w Ostrowcu po SGH, certyfikacie Google i 8-letnim doświadczeniu w branży internetowej?

freelancer szczególnie w dziedzinach związanych z internetowymi biznesami niech pracuje i mieszka gdzie chce. jakie ma to znaczenie, jeśli jego miejscem pracy jest jego komputer?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

To po co sie pyta gdzie w ostrowcu. Niech siedzi w domu i pracuje.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Praca w Ostrowcu po SGH, certyfikacie Google i 8-letnim doświadczeniu w branży internetowej?

Było pare ofert do prowadzenia sklepu internetowego, na tych stronach co podałeś. Nie łudź sie ze znajeziesz tu prace bez znajomosci choćbyś miał jeszcze wyzsze kwalifikacje i doświadczenie jak podałeś.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Tiaaa oferty ostrowieckich "lwów biznesu", zatrudnią Cię do obsługi menedżera Allegro, sklepu internetowego, albo jako grafika, a wypłata 1200 zł na czarno albo w najlepszym wypadku na umowę zlecenie. Takie realia.

Też mnie zastanawia po co autor szuka pracy w Ostrowcu, skoro jest freelancerem i może mieszkać na Czarnej Glinie (nie obrażam Czarnej Gliny żeby nie było :) dla mnie takie odseparowanie od miasta to atut) albo w środku Puszczy Białowieskiej, byle mieć dostęp do Internetu i nie musi się ruszać z domu, by pracować.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie ważne ile by zarobił. To nie Warszawka. Ważne, że oferty pracy są. Kwestia to w ogóle się dostać normalnie bez znajomosci!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

W Porcelanie Ćmielowskiej szukają pracownika do sklepu internetowego.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dziekuje za odpowiedzi, w porcelanie Ćmielowskiej juz bylem i czekam na informacje, przypominalem sie ale zaklad pracy jeszcze nie podjal decyzji. Po 3 latach w Warszawie mam dosc, zarobki slabe w porownaniu z bardzo wysokimi kosztami zycia, gdyby zarobki byly na poziomie 3000 to bym siedzial dalej ale rzeczywistosc jest inna. Zarabiasz 2 tys z czego polowa idzie na pokoj, rachunki i karte miejska - skromnie liczac, reszta na zycie, ubrania i przyjazd do rodziny. Chce zalozyc rodzine i normalnie zyc, mam 27 lat. I chce ludzkich warunkow.

Gość_Pawel
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jedna z firm na Kilińskiego szuka pracownika z takim doświadczeniem jak twoje.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

To wszystko trochę dziwne, bo mój dawny znajomy po SGH, z tego co wiem zarabia w Warszawie około 9000 zł

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

O prosze, bardzo dobrze trafil, moze wiesz co to za firma z checia wysle CV :) na kilinskiego wyslalem juz - dziekuje :)

Gość_Pawel
            Zgłoś
            Odpowiedz

Do firmy na Kilińskiego, ktora zajmuje się sprzętem wojskowym, nie wysłałeś.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

W Ćmielowie płacą najniższą krajową albo niewiele ciut ponad :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Zresztą tu wszędzie dostaniesz 1500 max na start choć byś miał robić nie wiem co.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ale na tym sghu to chyba zaocznie studiowales. Zmienia to troche postac rzeczy.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

"Ale na tym sghu to chyba zaocznie studiowales. Zmienia to troche postac rzeczy."

No tak studiowałem zaocznie bo w tym czasie pracowałem... nie rozumiem co zmienia postać rzeczy? Domyślam się, że w Twojej ocenie zaoczne studia to coś złego? Przepraszam, że nie śpię na pieniądzach i musiałem pracować, żeby opłacać koszty pobytu w Warszawie... jak i koszty studiów...

Gość_Paweł
                Zgłoś
                Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -