Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Odp.: Praca w Ostrowcu… Mam 23 lata, kiepskie wykształcenie

No właśnie. Człowiek szuka pracy bo, jak napisał "jeść trzeba i rachunki opłacić" a wy mu MLM proponujecie, gdzie kasę zobaczy za pół roku, o ile nie rozczaruje się na początku. Działalności gospodarcze, które wymagają wiedzy i wkładu początkowego, bo bez tego łatwo popłynąć nawet w najprostszych usługach. Normalnie same Wujki Dobra Rada.

Jak nie masz doświadczenia, nie drukuj CV, tylko list aplikacyjny w kilku egzemplarzach i rajd po mieście do kilku firm. Pozostawiaj, po jakimś czasie powtórz operację. Gdzieś się Twoje podanie przyda.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Tak i dostanie najniższą krajową w najlepszym wypadku, a bardziej prawdopodobne, że na czarno, albo na śmieciówce, będzię robil za dwóch, a zarabiał połowę za jednego.

Te szkolenia, które ktoś zaproponował poniżej to świetna sprawa - ma zwracane koszty szkolenia, załatwiony staż, więc jeśli chce się rozwinąć i mieć podstawę do tego, by myśleć o zarabianiu więcej niż najniższa krajowa, to wystarczy że podejdzie poważnie do takiego kursu.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Masz zupełną rację. Piałem w kwestii DG, czy MLM. Swoją drogą są jeszcze ludzie nabierający się na MLM??

Kursy jak najbardziej. Jest wiele możliwości darmowych kursów, czy to z UP, czy szkoły typu ŻAK. Na pewno papierek nie zaszkodzi, ani ciążył nie będzie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Odp.: Praca w Ostrowcu… Mam 23 lata, kiepskie wykształcenie

Jeśli jesteś bezrobotny to wal na szkolenia dla bezrobotnych. Spawanie, suwnice, koparki - zawody, z którymi w Ostrowcu znajdziesz pracę bez problemu. Dwie firmy się w ostrowieckiej z takimi szkoleniami ogłaszają. Sam taki kurs skończyłem i dzisiaj jestem suwnicowym na hucie. Warunek jest jeden - musisz chcieć się nauczyć. Na kilkanaście osób, z którymi byłem na kursie, może ze dwie oprócz mnie podchodziły do tego poważnie, a reszta tylko micha i stypendium najważniejsze na kursie.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -