Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca w Ostrowcu… Mam 23 lata, kiepskie wykształcenie

Ilość postów: 22 | Odsłon: 2435 | Najnowszy post
  • Praca w Ostrowcu… Mam 23 lata, kiepskie wykształcenie

Witam, mam 23 lata, kiepskie wykształcenie i tu moje pytanie. Czy jest szansa że znajdę w tym "mieście" pracę ?

Gość_PATRYkK
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Praca w Ostrowcu… Mam 23 lata, kiepskie wykształcenie

Nie wiem już co robić, jeść trzeba i rachunki trzeba opłacić. Całe szczęście że nie mam dzieci.

Gość_PATRYkK
      Zgłoś
      Odpowiedz

Myślę, że dobrze zrobiłeś pisząc o tym na forum tego "miasta" jak to raczyłeś napisać... jak masz 23 lata i nie wiesz co robić to i inernety nie pomogą. Co za troll tam siedzi i wymyśla te wątki ?

Gość_Życzliwy
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jeśli masz możliwość,to wyjedź do większego miasta.Będziesz miał pracę na pewno, mimo braku wykształcenia(patrz inne podobne watki)....

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Praca w Ostrowcu… Mam 23 lata, kiepskie wykształcenie

Bez wykształcenia zostaje ci słabo płatna praca chyba że masz fach w ręku to działaj lub własna działalność gospodarcza tam nie liczy się wykształcenie a pomysł i kreatywność.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dokładnie tak jak poprzednik napisał. Jak masz braki w wykształceniu to zakładaj działalność. Np gabinety stomatologiczne prosperują świetnie. Zakładaj taki. To pomysłowe i kreatywne.

Gość_irońman
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jeśli nie masz wykształcenia to DG jest świetnym rozwiązaniem.Najlepiej handel,teraz bardzo modny(wszyscy teraz handlują)i chwalą sobie podobno-nawet domy budują?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Jasne że tak. 23 lata to nie jest wiek gdzie jest za późno by nadrobić zaległości. Zapewne masz gimnazjum skończone a licea dla dorosłych są. Studia i tak nie dają gwarancji zatrudnienia. Ja po jednej z lepszych uczelni w kraju i napradę dobrym kierunku nie robię w swoim zawodzie. To miasto nie ma zapotrzebowania na taki fach. Robie co innego. Problemem jest to że faktycznie raczej trafisz na pracę fizyczną. Jednak jedna nie jest równa drugiej.

Nie oznacza koniecznie pracy w budowlance itp

Czasem może to być przyjemna robota w ciepłym pomieszczeniu.

Masz uprawnienia SEP? Zrób. Nie jest to trudne a otwiera wiele drzwi.

Napisz coś nie co o swych umiejętnościach a może uda mi się Ci coś podpowiedzieć.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

No wreszcie jakiś życzliwy w pozytywnym tego słowa znaczeniu gość 13:26. Co prawda nie jestem założycielem tego wątku, ale miło jak ktoś wyciąga pomocną dłoń. Pozdrawiam ludzi z empatią.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Praca jest,tylko zależy ile chciałbyś zarobić?Za min.krajowe z pewnością znajdziesz pracę(zajęcie) w hurtowniach,marketach,piekarni itp.praca dla "młodego"zawsze się znajdzie.Starsi wiekiem mają już problem ze znalezieniem zatrudnienia,ale młody w pełni sił do pracy fizycznej musi coś znaleźć.Wystarczy popytać w firmach np:na ul Kilińskiego w O-Cu ,w Kunowie...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Ogłoszenie o pracy wisi np. w delikatesach Centrum na Gutwinie. Musisz zacząć od czegoś. Dobrze że jesteś samokrytyczny i zdajesz sobie sprawę z braków w wykształceniu. To nauczka dla Ciebie, ale jesteś młody możesz to nadrobić. Ale zadaj sobie pytanie ile chcesz zarabiać REALNIE. Jeżeli 3-4 tyś. pln na rękę to raczej szukaj wykształcenia zawodowego: stolarz, murarz, hydraulik itp. Jeżeli chcesz zarabiać 1500-2000 możesz nie kształcić się, nic nie robić albo iść na studia aby zostać nauczycielem. Realnie kolego to najważniejszy jest upór, bo w takim wieku możesz zostać jeszcze kim chcesz:). Życzę powodzenia, a najważniejsze w szukaniu pracy to desperacja, prezencja i usmiech. Jak idziesz pytac o pracę w sklepie nie ubieraj się w garnitur!

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

O jakiej empatii piszesz ? Jak nazwać kogoś kto wypisuje takie farmazony na forum ?

Państwo wyciągnęli pomocną, dłoń, jesteście wspaniałymi i uczynnymi ludźmi, a założyciel wątku od dnia dzisiejszego żył długo i szczęśliwie dzięki Waszym bezcennym radom... Ludzie, nie dajmy się zwariować.

Gość_Życzliwy
          Zgłoś
          Odpowiedz

Nowe miejsca pracy czekają...jakie fajne wypowiedzi brzmi optymistycznie..

https://youtu.be/tW7SOYl7iyw

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jak wklejasz link to warto żeby działał. Ale domyślam się że to o wielkim sukcesie i nowych miejscach pracy w Call Center w Netii - szał!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Jakich miejscach pracy? W netii masz umowę, więc to zlecenie, a nie praca. Oszustwo czai się wszędzie.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Jeśli jesteś osobą nastawioną przyjacielsko do ludzi, nie boisz się bezpośredniego kontaktu to zaproponuję ci współpracę. Reprezentuję kancelarię prawną zajmująca się odszkodowaniami- jest to spółka akcyjna największa na rynku. Twoim zadaniem jet wśród swojej rodziny sąsiadów i znajomych wyszukać osoby, które ucierpiały w wypadkach drogowych w pracy w rolnictwie, w wyniku upadku na śliskiej nawierzchni, gdy autobus gwałtownie zahamował etc, możesz oferować auto zastępcze kierowcy, który nie był sprawca wypadku oraz możesz zaoferować dopłatę do kosztorysu, gdy naprawił auto gotówkowo ( auta od 2003r w góre sprawa do 3 lat wstecz). System prowizji i zaliczek, system bezpłatnych szkoleń. Roboty dużo, na efekty trochę trzeba poczekać. Jeśli ktoś jeszcze jest chętny zapraszam do kontaktu euco@onet.pl 513 996 555

Gość_euco
      Zgłoś
      Odpowiedz

I jak rozumiem umowa na pełen etat, nie żadne złodziejskie, śmieciowe zlecenia?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

W odszkodowaniach?

Jaka umowa na etat?!

Absolutnie!!!!!

Tylko umowa zlecenie , ewentualnie własna działalność gospodarczą

Roboty dużo... hmmm... a jeszcze więcej konkurencji

Ten który Cię wprowadzi 13:47 będzie tworzył z takich jak Ty swoją grupę z której ma prowizję za to że 'jest' blisko Ciebie, tzn. Będzie Cię motywowal do pracy, rządal raportów ze spotkań które będziesz odbywał z klientami

Wynagrodzenie owszem nie małe ale tylko prowizyjne na której naprawdę dość długo trzeba poczekać

Swoją drogą Pan jest bardzo przedsiębiorczy bo numer i adres dość często pojawia się na różnych portalach internetowych dotyczących okolicy

A jak jesteś ciekaw szczegółów tego typu pracy i takiego systemu itd to poszukaj sobie co to w ogóle jest MLM i wszytko będzie jasne czy to praca dla Ciebie

Gość_Maxi MLM
          Zgłoś
          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę