Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca w Ostrowcu dla kobiety w wieku 27 lat - tylko gdzie?

Ilość postów: 29 | Odsłon: 2454 | Najnowszy post
  • Praca w Ostrowcu dla kobiety w wieku 27 lat - tylko gdzie?

Witam

Powiedzcie mi moi mili znajomi z forum gdzie kobieta lat 27 mająca doświadczenie w handlu oraz w podstawy pracy biurowej może szukać pracy w naszym mieście ?Niestety przestałam się uczyć i osiągnęłam wiek ponad 25 lat a niestety w naszym mieście wiekszość ofert pracy skierowana dla studentów albo osób z grupą . Pozdrawiam

Gość_M...
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Praca w Ostrowcu dla kobiety w wieku 27 lat - tylko gdzie?

W zasadzie nie masz żadnego konkretnego zawodu więc w Ostrowcu będzie raczej ciężko. Musisz pytać, pytać i jeszcze raz pytać.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja mam 30 lat zawod i bez znajomosci marne szanse na stala prace. Racje ze wszedzie studenci albo osoby uczace sie a my juz na smietnik. A jak pytam o prace to slysze moze pani sie zapisac do szkoly

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Tylko w supermarkecie jakimś,ale nie pokazuj dyplomu mgr

Ja tak zrobilam i pracuję jak niewolnik w przys. "świątek,piątek i niedziela" za 1280,00.

No cóż lepszy rydz,niż nic.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

"wszędzie studenci albo osoby uczące się" uczą się więc mają prawo do tego by zajmować miejsce tym, którzy z nauki już dawno zrezygnowali, bo tak najwygodniej. Może warto w takim razie się do tej szkoły zapisać, bo teraz jest dużo kierunków typu pedagogika, resocjalizacja, socjologia po czym ludzie mają mgr i są dla pracodawcy z tytułem więcej warci niż ci bez mgr

Gość_gośćiówka
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nie wszyscy zrezygnowai gosciu z 17:07. W wieku 27 lat ludzie juz maja pokonczone po dwa fakultety a wiecznym studentem nikt nie bedzie raczej. Ciekawe czy jak twoje miejsce zajmie student to tez bedziesz taki cwany.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Odp.: Praca w Ostrowcu dla kobiety w wieku 27 lat - tylko gdzie?

Tak gosciówka dla pracodawcy jest warty człowiek znajacy się na robocie niz mgr. z lewymi rękami nic nieopotrafiący,papier niebedzie pracował:)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Jaki masz ten zawód gościu 10:05? Jeśli ktoś ma naprawdę dobry to pracę dostaje bez znajomości, nawet w Ostrowcu.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Nie bredzic kup gazete pracy w grom tylko rekawy zakasac jak najszybciej DUDA powinien z tym dziadostwem skonczyc pozamykac gozelnie i przestana plakac

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Student z grupą inwalidzką i 10 latami doświadczenia zawodowego poszukiwany do pracy za najniższa krajową - takie są realia tego chorego miasta jak nie masz znajomości.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Studentka z grupą inwalidzką, 10 latami doświadczenia i ładna, zgrabna może i ma szansę. I grupa ma być niewidoczna. Z Pup może coś znajdą, jakieś staże czasem dają. Ja nie jestem zarejestrowana, ponieważ mam kawałek ziemi na wsi i wiek już starczy, 36lat i w sumie szukam od kilku mc i ciężko bardzo.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jak ktoś tu napisał wyżej że trzeba w takim razie zapisać się do szkoły tylko szanowna Pani lub Panie co to da i kto mi za tą szkołę zapłaci ?Wirtualny pracodawca?W wieku 27 lat chciała bym się usamodzielnić a nie brać pieniędzy od rodziców .W końcu łożyli na moją naukę ponad 12 lat.Jestem osobą wydawało by się że młodą choć chyba na dzisiejsze realia już nie .W sklepach w galerii potrzebują osób uczących się ale do 25 roku życia ponieważ z takich osób odprowadzany jest niższe składki .Ja szukam pracy nie tylko w Ostrowcu ale w ościennych miasteczkach i mimo chęci jest bez efektu .

Gość_M...
          Zgłoś
          Odpowiedz

Wyjedź stąd jak najdalej, do cywilizacji, do dużego miasta. W tym mieście i regionie zawsze będziesz klepała biedę nawet jak byś miała kilka dyplomów i nie wiem jakie doświadczenie, bo tutaj trzeba mieć albo znajomości albo być w czepku urodzonym żeby znaleźć coś porządnego. Dobre stanowiska rozchodzą się pocztą pantoflową po swoich ludziach, a Kowalskiemu zostają ochłapy. Kraków, Warszawa, Wrocław, Poznań - tam jest cywilizacja, tam jest szansa na normalność dla każdego, a nie w takiej dziurze jak Ostrowiec czy okolicznych mieścinach. Nie oszukuj się, tutaj czeka Cię wegetacja, w dużym mieście masz jeszcze jakieś szanse.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Nie pochwaliłaś się jaki masz zawód. Tylko nie pisz że ekonomista ;)))))

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

gościu z 19:52 otóż niedoczekanie, dane mi było wybrać takie studia po których stuprocentowo nie będę bezrobotna ani miejsca mi student nie zajmie.

Fakt, duże miasta dają perspektywy, pakuj się i jedź.

Pozdrawiam cieplutko ;))

Gość_gośćiówka
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie badz taka pewna/pewny zawsze ktos madrzejszy na twoj miejsce sie znajdzie i bardziej wyedukowany takze pilnuj swojego stolka no chyba ze masz wlasna dzialalbosc to bedziesz jakos ciagnal

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Potrzebna osoba do pracy na targu w dni targowe mająca jakieś pojęcie o handlu i nie ukrywam że to lekka praca

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Zrezygnowac ze szkoky zle ekonomista zle a wy pewbie wszyscy jestescie absolwentami prawa z aplikacja i wlasna kancelaria!!!!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -