Witam
Powiedzcie mi moi mili znajomi z forum gdzie kobieta lat 27 mająca doświadczenie w handlu oraz w podstawy pracy biurowej może szukać pracy w naszym mieście ?Niestety przestałam się uczyć i osiągnęłam wiek ponad 25 lat a niestety w naszym mieście wiekszość ofert pracy skierowana dla studentów albo osób z grupą . Pozdrawiam
W zasadzie nie masz żadnego konkretnego zawodu więc w Ostrowcu będzie raczej ciężko. Musisz pytać, pytać i jeszcze raz pytać.
Ja mam 30 lat zawod i bez znajomosci marne szanse na stala prace. Racje ze wszedzie studenci albo osoby uczace sie a my juz na smietnik. A jak pytam o prace to slysze moze pani sie zapisac do szkoly
Tylko w supermarkecie jakimś,ale nie pokazuj dyplomu mgr
Ja tak zrobilam i pracuję jak niewolnik w przys. "świątek,piątek i niedziela" za 1280,00.
No cóż lepszy rydz,niż nic.
"wszędzie studenci albo osoby uczące się" uczą się więc mają prawo do tego by zajmować miejsce tym, którzy z nauki już dawno zrezygnowali, bo tak najwygodniej. Może warto w takim razie się do tej szkoły zapisać, bo teraz jest dużo kierunków typu pedagogika, resocjalizacja, socjologia po czym ludzie mają mgr i są dla pracodawcy z tytułem więcej warci niż ci bez mgr
Nie wszyscy zrezygnowai gosciu z 17:07. W wieku 27 lat ludzie juz maja pokonczone po dwa fakultety a wiecznym studentem nikt nie bedzie raczej. Ciekawe czy jak twoje miejsce zajmie student to tez bedziesz taki cwany.
Tak gosciówka dla pracodawcy jest warty człowiek znajacy się na robocie niz mgr. z lewymi rękami nic nieopotrafiący,papier niebedzie pracował:)
Jaki masz ten zawód gościu 10:05? Jeśli ktoś ma naprawdę dobry to pracę dostaje bez znajomości, nawet w Ostrowcu.
Nie bredzic kup gazete pracy w grom tylko rekawy zakasac jak najszybciej DUDA powinien z tym dziadostwem skonczyc pozamykac gozelnie i przestana plakac
Student z grupą inwalidzką i 10 latami doświadczenia zawodowego poszukiwany do pracy za najniższa krajową - takie są realia tego chorego miasta jak nie masz znajomości.
Studentka z grupą inwalidzką, 10 latami doświadczenia i ładna, zgrabna może i ma szansę. I grupa ma być niewidoczna. Z Pup może coś znajdą, jakieś staże czasem dają. Ja nie jestem zarejestrowana, ponieważ mam kawałek ziemi na wsi i wiek już starczy, 36lat i w sumie szukam od kilku mc i ciężko bardzo.
Jak ktoś tu napisał wyżej że trzeba w takim razie zapisać się do szkoły tylko szanowna Pani lub Panie co to da i kto mi za tą szkołę zapłaci ?Wirtualny pracodawca?W wieku 27 lat chciała bym się usamodzielnić a nie brać pieniędzy od rodziców .W końcu łożyli na moją naukę ponad 12 lat.Jestem osobą wydawało by się że młodą choć chyba na dzisiejsze realia już nie .W sklepach w galerii potrzebują osób uczących się ale do 25 roku życia ponieważ z takich osób odprowadzany jest niższe składki .Ja szukam pracy nie tylko w Ostrowcu ale w ościennych miasteczkach i mimo chęci jest bez efektu .
Wyjedź stąd jak najdalej, do cywilizacji, do dużego miasta. W tym mieście i regionie zawsze będziesz klepała biedę nawet jak byś miała kilka dyplomów i nie wiem jakie doświadczenie, bo tutaj trzeba mieć albo znajomości albo być w czepku urodzonym żeby znaleźć coś porządnego. Dobre stanowiska rozchodzą się pocztą pantoflową po swoich ludziach, a Kowalskiemu zostają ochłapy. Kraków, Warszawa, Wrocław, Poznań - tam jest cywilizacja, tam jest szansa na normalność dla każdego, a nie w takiej dziurze jak Ostrowiec czy okolicznych mieścinach. Nie oszukuj się, tutaj czeka Cię wegetacja, w dużym mieście masz jeszcze jakieś szanse.
Nie pochwaliłaś się jaki masz zawód. Tylko nie pisz że ekonomista ;)))))
gościu z 19:52 otóż niedoczekanie, dane mi było wybrać takie studia po których stuprocentowo nie będę bezrobotna ani miejsca mi student nie zajmie.
Fakt, duże miasta dają perspektywy, pakuj się i jedź.
Pozdrawiam cieplutko ;))
Nie badz taka pewna/pewny zawsze ktos madrzejszy na twoj miejsce sie znajdzie i bardziej wyedukowany takze pilnuj swojego stolka no chyba ze masz wlasna dzialalbosc to bedziesz jakos ciagnal
Potrzebna osoba do pracy na targu w dni targowe mająca jakieś pojęcie o handlu i nie ukrywam że to lekka praca
Zrezygnowac ze szkoky zle ekonomista zle a wy pewbie wszyscy jestescie absolwentami prawa z aplikacja i wlasna kancelaria!!!!