tak, tak, znamy to juz :) kiedys byl amway a teraz jest tego pelno tylko inaczej sie nazywa.. a konkurencja duza nie to co kiedys, oj duza, takze powodzenia w robieniu kariery, ja tam wole wiedziec ze napewno zarobie tyle samo co miesiac niz 200zl z kosmetykow (lub nawet nie)
Gościu 21.30 masz racje jest jedna świetna firma na rynku ja w niej pracuje.Jestem nie zależna,zadowolona,praca to moja pasja ,a ci co mówią że lipa to nic nie wiedzą albo nie chcą wiedzieć i pracują za grosze u kogoś i dygotaja że ich mogą zwolnić bo już pensję z łaski dostają za swoją ciężką prace u kogoś.
widze ze wiesz o co chodzi basiu. a faktycznie z samej sprzedazy to ok 200 zł, ale to nie chodzi o sprzedaz. :)
A kto tu pisze o amway mnie nie chodzi w cale o tą firmę.Zgaduj dalej jak zgadniesz to Ci powiem czy zgadłeś.
Rozczarowana że nie amway.Ze jest uczciwa firma w której nam dowody że można zarobić tylko trzeba chęci,czasu samodyscypliny zaparcia 0 zł wkładu własnego.A Asieńka się nie odzywa czyżby aż tak szukała pracy dla siebie z dzieckiem?
ja tez pracuje w tej firmie. jestem niezalezna i zadowolona a mozliwosci rozwoju nieograniczone :)
a ty czytasz dokladnie czy tak pobieznie tylko??? przeciez napisalam "kiedys byl amway a teraz jest tego pelno tylko inaczej sie nazywa.."
i nikt tu nie bedzie nic zgadywal bo w takie "kokosy" to juz nikt nie uwiezy :D
Pan Prezydent podobno miał się postarać o nowe miejsca pracy dla młodych ludzi w Ostrowcu, tylko jakoś mu nie wychodzi.
No i się postarał! Swojej 'młodzieży' pracę załatwił!
Tak samo jak stara się o inwestorów dla miasta?:)
Basiu z 20:38 jest obojetne co bede robic wazne zeby zarabiac
Ja wyjeżdżam do Warszawy. Rozejrzałam się trochę tutaj i nie ma co robić. Nie ma pracy, muszę wyjechać tam, gdzie ona jest.
Proponuję szybciutko ogarnąć się władzom Ostrowca, bo wkrótce to miasto będzie miastem samych emerytów. Żadne amfiteatry Wam nie pomogą.
To prawda, tyle że nasze "gadanie" w niczym jak widać nie pomaga.