Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca w Ostrowcu

Ilość postów: 72 | Odsłon: 7226 | Najnowszy post
  • Praca w Ostrowcu

W OSTROWCU NIE MA PRACY DLA MŁODYCH MASAKRA CO BEDZIE DALEJ??

Gość_asieńka
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Praca w Ostrowcu

Wyjeżdżać, ja po 20 latach pracy w Ostrowcu wyjeżdżam bo tu nikt nie potrafi wykorzystać, ani docenić moich umiejętności...

Asieńko niestety trzeba liczyć na siebie, nie trać czasu tak jak ja to zrobiłem i czym prędzej wyjeżdżaj....... tu nie ma przyszłości ....

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

myślisz ,ze tylko ty posiadasz umiejetności ???a jesli w ostrowcy jest tysieczny z takimi umiejetnościami ,to logiczne ,ze bedziesz w długiej kolejce oczekujacych na ich udowodnienie,ale zasze masz szanse samemu je udowodnić i nie czekajac na zaproszenie do udowodnienia założyc swoja działalność.Dwa -czasami jest tak ,ze ludzie z nizszym wykształeceniem ,sa bardziej operatywni i maja wieksza smykałek niz osoby które pokonczyły nie wiadomo co ,nadeły sie i czekaja ,ze teraz wpadna same propozycje i otwarte drzwi nawet do lasu.Przypominam .ze mądry rzad chce wydłuzyc przejscie na emerytury co dzieki ich nierozgarnieciu jeszcze bardziej wydłyzy czas oczekiwania na prace dla młodych ,poniewaz logiczne jest ,ze w pewnych zawodach l;iczy sie doswiadczenie i beda zatrudnieni starzy pracownicy ,ewentualnie w budownictwi moze tylko nic sie nie zmieni,ogolnie polityka rzady zmierza do tego by jeszcze dlyzej dziadkowie pracowali a synowie czekali na ich smierc.Cale PO

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dlatego forsyja Eutanazje ,bo to ona ich uratuje ,nie beda musoieli placic emerytur no i miejsca pracy szybciej sie zwolnia:))

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Praca w Ostrowcu

Tak tylko jest jeden problem drogi kolego ja jestem samotna mama i nie mam cio z dziexkiem zrobic:(

Gość_asieńka
        Zgłoś
        Odpowiedz

a gdzie indziej bedziesz miala co z dzieckiem zrobić???bo jak tu nie masz to w wiekszym miescie zapewne bedzie jeszcze gorzej

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

A gdzie byś chciała pracować?Co Cię interesuje w jakiej branży?No nic nie napisałaś a ja może będę mogła Tobie pomóc.

Gość_Basia
            Zgłoś
            Odpowiedz

pewnie propozycja pracy jako konsultantka kosmetyków bo w o-c tylko na taką pracę można liczyć...

Gość_M
              Zgłoś
              Odpowiedz

albo natretne dzwonienie po ludziach i sprzedawanie ubezpieczen itp.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

No proszę jakę wypowiedzi!i podobnież ludzie poszukują pracy... nadrwić się,nabijać i wybrzydzać,siedzieć w domu i narzekać na bezrobocie.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Takiej pracy jak konsultantka, telemarketing, ubezpieczenia itp. jest na pęczki, bo nikt tego nie chce robić - trzeba się nabiegać, poświęcić sporo czasu, a kasa marna. Koszty przewyższają zyski. W skrócie: ochłapy, a nie praca.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Zadnych normalnych ofert pracy albo avon albo latanie po firmach,domach i sprzedawanie durnych maskotek tak jak plyt cd,beznadzieja.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

jest jedna normalna praca. tylko trzeba sie zapoznac z planem marketingowym tej firmy. wielu ludzi uwaza ze to lipa ale jak sie chce to wiele mozna osiagnac. samemu prcujac systematycznie. ale młodzi ludzie teraz maja mało samodyscypliny. wola pracowac na rachunek kogos innego za marne grosze.lenistwo i tyle.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

popieram samodyscyplina i zarobisz o wiele wiecej niz w normalnej pracy po 8 godzin. kilkakrotnie wiecej ale kazdy woli 8 godzin robic i nic nie robic a pieniadze najnizsze go zadowola

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

gosciu z 21:39 niewiem w czym masz problem? Tak, poszukuja ludzie pracy.Normalnej, z podstawą, a nie na akord :) a moze Ty takim "pracodawca" jestes???

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

No najlepiej jak było kiedyś szłaś sobie do roboty odbębniłaś 8 godzin i do domku bez strachu że zostaniesz jutro zwolniona,te czasy się już skończyły.Teraz trzeba brać sprawy w swoje ręce i nie wybrzydzać,bo wstyd to kraść,a żadna praca nie hańbi nawet sprzedasz kosmetyków.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

nie chodzi o 8 godzin, ja pracuje 10-14 godzin, ale mam placone od godziny a nie od sprzedazy, na sprzedazy kosmetykow to sobie mozna dorobic a nie zarobic, taka prawda :)

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

niestety nieprawda. sprzedaz kosmetyków to tylko poczatek kariery i takie minimum ktore musisz sie trzymac. jak wspominałam wystarczy poznac plan marketingowy.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -