nic innego od kilku ostatnich dni nie robie tylko roznosze cv, ale kazdy sie tylko usmiecha i mowi " przykro mi ale mamy komplet "
Studiowałem, bo rodzice mi zawsze tłumaczyli,że po studiach będę KIMŚ. Niestety, czasy się zmieniły... a wróciłem do Ostrowca ze względów rodzinnych i wyjechać nie mogę.
Nie znasz mnie to nie gadaj! Skończyłem studia kilka lat temu, uczyłem się i pracę sam sobie napisałem! Nie jestem z tych, co to 'przebujali' się przez studia!
Kiedyś magister coś znaczył, dzisiaj nic...i masz rację: teraz się 'produkuje' magistrów, wykształconych bezrobotnych! Za czasów moich rodziców było trochę inaczej!
BEŁKOT, BEŁKOT! TEGO SIĘ NIE DA CZYTAĆ!!! NIE SŁYSZAŁEŚ O ZNAKACH INTERPUNKCYJNYCH?!
TY CHYBA JESTEŚ JEDNYM Z TYCH, CO TO KUPILI SOBIE MGR:p
NIE SŁYSZAŁEŚ O ZNAKACH INTERPUNKCYJNYCH?!
BEŁKOT, BEŁKOT! TEGO SIĘ NIE DA CZYTAĆ!!! NIE SŁYSZAŁEŚ O ZNAKACH INTERPUNKCYJNYCH?!
Jesteście beznadziejni! Nie każdy po studiach to 'królewicz' czekający na mannę z nieba!!!!!!!!!!!!!! Niektórzy chcą po prostu godnej pracy i płacy!!!!!!!!!!!!!!! Czy to źle?!
Myślisz,że jak skończysz "studia" to już od razu posadzą cię za biurko i 3000 co miesiąc. Są ludzie zajmujący wysokie stanowiska na które wspinali się po szczeblach kariery zaczynając od szczotki.
Wykształcenie to nie wszystko. Ludzie ze średnim wykształceniem dopiero teraz się dokształcają bo tego wymaga zajmowane stanowisko a wcześniej pracowali na szmacie i nie ględzili jak wy.
Więcej pokory!!!
buahaha żałosne to cu tu piszą studenciki sobie tak myślą ze skończą studia i odrazu praca kasa i bmw ;) haha drodzy studenciki ludzie po zawodówkach sie lepiej nadają do pracy niż wy studiujcie dalej..;)
liczą się umiejętności a nie papierki połowa ludzi studiuje a nic nie umie bo chce mieć tylko papierek na koniec OMG gorzej myśleć się nie da. Jak tam idziesz to naucz się czegoś żeby nie było że skończysz studia i sie okaże że o niczym nie masz pojecia i lata stracone bo równie dobrze mógłbyś zacząc prace odrazu po szkole.
szukają do pracy na stoisko z wędlinami koło kas Tesco (Galeria Ostrowiec)
Nieważne co umiesz - ważne kogo znasz...