Witam.
Czy istnieje choc cien szansy na znalezienie pracy od zaraz w naszym pieknym, rozwojowym miescie nie majac wujka w urzedzie miasta ?
Podrawiam.
próbuj kto nie próbuje ten nic nie znajdzie, ten nic nie ma tylko marudzi trzeba próbować ale do UM?
Zależy jakiej pracy szukasz, jak w urzędzie, to na pewno nie, jeśli np. na budowie, to są szanse
Jako osoba po studiach, raczej nie chcę na budowę. Do sklepu mnie nie chcą, bo za wysokie kwalifikacje, a do wszelkich urzędów...brak znajomości!
Jeśli znasz biegle angielski lub hiszpański plus wykształcenie wyższe techniczne, to możesz próbować do celsy, tylko nie zostawiaj CV na portierni:)
nic innego od kilku ostatnich dni nie robie tylko roznosze cv, ale kazdy sie tylko usmiecha i mowi " przykro mi ale mamy komplet "
na budowie latwo znalezc, przyjdzie zima i zwalniaja nawet zasilku nie bedzie
dać na msze w kościele, za emerytów aby zwolnili miejsca pracy i odeszli zasłużenie
(albo zaproponować klonowanie powyżej 60r):)
może nasi kandydaci na posłów chwycą pomysł....która w Ostrowcu partia wierzących?
po cholere studiowałeś? teretycznie mozesz wiersze pisac a do roboty i tak pojdziesz jaka sie trafi inaczej zdechniesz z głodu
uciekaj stąd jak najszybciej ostrowieś to dno i porażka najgorsze miasto w Polsce tak w Rmfie mówili. D Z I A D O S T W O
niestety ale to prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!ja tez pomału zbieram zabawki!
trza było glosować w wyborach na warchlaka xD hah to teraz niektórzy mają za swoje
dokładnie- jak patrzę na te głupie baby bijące się ociuchy w Meksie i słucham ich wypowiedzi to mi się chce rzygać.Mentalność ludzi w Ostrowcu to coś co gdzie indziej zanikło 40 czy 50 lat temu.
A myslicie ,ze w Warszawie jest inaczej ,tez dobra praca tylko po znajomosci i nie wiem czy lepsze niz w Ostrowcu ,bo przewaznie labo polowe pensji musisz doodac za wynajmem albo zwiazac sie z bankiem na conajmniej 30 lat i tak naporawde byc jego dozywotnim niewolnikiem bioracym udzial moze w innych bardziej konfortowych warunkach niewolnikiem oddajacym czasami polowe wypłaty ,bo w ostrowcu zadłuzysz sie na 150 tys a tam musisz minmum 300 by jakos zamieszac i w cale nie ajlepszej najdrozszej dzielnicy ,ot taka prawda o tym ,ze tam najlepoiej gdzie nas nie ma.Znajomi mja prace w wawie ,zarabiaj po te 5 tys razem ale coz jak sama rata 1600 zl pluz utr5zymanie i zycie Mieszkaja na dalekiej Bialołece w budzie 42 metrowej z kerdytem na 30 lat poprostu szczescie,ale jak przyjada do OSTROWCA TO PEŁNA KLASA:)))))))))))))NAWET AUTO MAJA co prawda sluzbowe ale komu musza opowiadac:)))