Do odczytu stanu licznika gazomierzy-tylko osoby z doświadczeniem.Może mi ktoś wytłumaczy,na czym to doświadczenie ma polegać?
Musisz mieć zapewne odpowiednie uprawnienia,certyfikaty itp.
Gdzie najlepiej się ogłosić w poszukiwaniu pracy?Było kiedyś na OLX,ale obecnie ogłaszać się mogą tylko Firmy.
Może na Forum można by zorganizować taki watek osób,którym zależy na pracy i mogły by się ogłaszać.Co wy na to?
Na OLX można zamieścić ogłoszenie jako poszukujący pracy(taką autoprezentację),ale niestety trzeba zapłacić.Ogłoszenie działu Praca są odpłatne.Ps.Tylko czy takie ogłoszenia czytają Ci co potrzebują pracownika?
W Gazecie Ostrowieckiej jest dział Praca,ale nie wiem czy ogłoszenia odpłatne czy darmowe.
Tylko tam wymagana jest kobieta do pracy a ogłoszenie widnieje co jakiś czas,więc coścz pracodawcą nie tak
Kierowca zawodowy= stróż na budowie-takie same zarobki w/g ogłoszeń o pracę w Ostrowcu.
Jeśli ktoś się nie ceni i nie ma honoru to za minimum pójdzie i będzie murzynem dla firmy lub pracodawcy.
Są też drudzy, donosiciele i dupowłazy w każdej firmie,tak jak rodziny, pociotki i znajomi szefów, którzy tylko udają się za mądrych. Dużo do powiedzenia na innych, lecz do roboty dwie lewe ręce. Takie są firmy w mieście i okolicach.
Brawo!!! Bardzo dobrze ujęte!!! Dupowlazy i to najczęściej z okolic, wynocha na rolę, bo biorą dofinansowania, a zajmuje miejsce pracy.
Ale żyć trzeba,utrzymać rodziny i nie kraść na życie.Wiadomo, nie sztuką jest leżeć i korzystać z Mopsu,Gopsu,500+ i tp,a nie kazdy może cwaniaczku
Nas okradają w biały dzień i siedzisz cicho nic nie robisz, więc o co chodzi. Oni nie mają skrupułów a ty chcesz mieć. Wybacz ale, jak Kuba Bogu.......
Pewnie jesteś utrzymankiem lub utrzymanką ,bez pracy ,bo po co.Zyć z czegos trzeba,a krasc nie kazdy potrafiRodzinę utrzymać takze.Nie jest sztuką być nierobem.
Nie jest sztuką być niewolnikiem, który nie potrafi walczyć o swoje, bo albo się boi, albo mu się nie che, bo jest leniem pogodzonym ze swym losem.
Na wszystko można znaleźć odpowiedź. Jednak kij ma dwa końce.
Moze i tez g... ale u mnie za 2600zl brutto plus 100% soboty jak sa. Nie ma chetnych. Ludzie przychodza 1 czy 2 dni i odchodza bo za ciezko. Bo najlepiej posadzic czy polozyc dac tv internet i za to placic.
12.32 podaj namiary na twoją pracę, może ja się nadam. Lubię ciężko pracować.