Dlaczego uciekłem? Normalne zachowanie, dzisiaj tu a jutro gdzieś o ile lepiej się to opłaca. Era chłopa pańszczyźnianego przywiązanego do pana lub ziemi już dawno się skończyła.
To po co potrzebny w OSTROWCU taki prezydent i starosta,którzy nic nie mogą??????????????????????????????????????????????????????????????????
Mogą to co do nich należy - epoka sekretarzy wszechwałdnych skończyła się zanim cię poczęto zapewne
wyjechalem i zarabiam jakbys wyjechal i mieszkal gdzies indziej to wchodzilbys na to forum??
ja to mam gdzies kto rzadzi w ostr, pracy starosta czy prezydent ci nie zalatwi, lapie sie w przedzial 30 + i moi znajomi z naszego miasta jakos sobie radza w pracy spotykam sie z ludzmi ktorzy tez nie narzekaja po prostu kazdy robi swoje bez wzgledu kto rzadzi ludzie co chca pracowac to pracuja zakladaja swoje interesy albo wyjezdzaja do angli , lub dojezdzaja do kielc lub starachowic, wladza jest tylko dla tych co sie domagaja wyzszych zasilkow dotacji i tp co tylko potrafia daj daj ..daj prace daj zasilek a ja musze na takich zapierdzielac..a reszta to sobie i tak poradzi z pozdrowieniami dla nie narzekajacych
Przecież to ogłoszenie to fikcja. Jest bo muszą dać, a posada zaklepana.
jest ogłoszenie do starostwa - rzecznik prasowy mozna probować
Przecież dzisiejszy Poseł to namiestnik sekretarzy,na posła kiedyś typowała partia a mentalność identyczna.
W budynku żabki na Waryńskiego wisi kartka "Rekrutacja" na drzwiach z tyłu. Nie wiem co to za praca, ale kogoś może zainteresować.