Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca w ostrowcu

Ilość postów: 11 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Praca w ostrowcu”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Praca w ostrowcu

Podaj maila to Ci podpowiem.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście powielono treść posta, który został dodany na Forum w ostatnim czasie, w taki sposób, że treść powielającego posta ma taką samą lub bardzo zbliżoną zawartość i znaczenie do powielonego posta; nie dodawaj w tym samym czasie wielokrotnie identycznych lub bardzo podobnych postów oraz nie rozpoczynaj wątków, które w ostatnim czasie zostały już rozpoczęte lub gdy post rozpoczynający, ze względu na swoją zawartość i znaczenie, może być częścią rozpoczętego już istniejącego wątku.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

nie martwcie się będą wybory będą za rok będą obiecywać setki miejsc pracy

Gość_nijAK
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Przestańcie wiecznie narzekać, że nie ma pracy .. nie pasuje to zmiana miasta.. Polska nie kończy się na Ostrowcu .. ja sobie nie wyobrażam siedzieć w domu i nie pracować.. Zaczynałem moją karierę od 700 zł nie pasowało mi to ... to kształciłem się dalej, kończyłem kursy, szkoły aktualnie w Ostrowcu zarabiam dobre pieniądze i nikt nigdy nic mi nic nie załatwiał więc się wreszcie zamknijcie i zacznijcie działać a nie wiecznie narzekać ... nie pasują wam Ostrowieccy biznesmeni to otwórzcie swoje zakłady usługowe produkcyjne i wtedy zobaczcie jak to jest kolorowo ale jasne ponarzekajcie na forum i nagle pojawi się książę z bajki machnie różdżką i będzie kolorowo... życie to nie bajka, nie będzie kolorowo

chewbacca
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Ja słyszałem o pracy dla studentów i nie tylko dla studentów.Podaj maila to Ci podpowiem.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście powielono treść posta, który został dodany na Forum w ostatnim czasie, w taki sposób, że treść powielającego posta ma taką samą lub bardzo zbliżoną zawartość i znaczenie do powielonego posta; nie dodawaj w tym samym czasie wielokrotnie identycznych lub bardzo podobnych postów oraz nie rozpoczynaj wątków, które w ostatnim czasie zostały już rozpoczęte lub gdy post rozpoczynający, ze względu na swoją zawartość i znaczenie, może być częścią rozpoczętego już istniejącego wątku.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

A co Pan/Pani potrafi?

Ponarzekać, wystarczy?

• w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Nie wyobrażasz sobie żyć za 700zł???To jak do tej pory żyjesz za 0 zł???

Lepiej nie mieć nic i tłumaczyć się że nie ma pracy niż mieć te pare groszy które są plamą na twoim honorze i ambicji???

Ludzie nie macie pieniędzy???

Nie macie bo NIE UMIECIE ICH ZARABIAĆ!!!

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Teraz takie czasy, że jak się upomnisz o wypłatę to każą Ci grób sobie kopać i palce odcinają.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Wsadź sobie w buty honor i ambicję, liczy się kasa. Jak idziesz do pracy to masz zrobić na godne utrzymanie i żeby przeżyć miesiąc, a nie dokładać czy pożyczać. Następny durny demagog się znalazł z tekstami "lepiej mieć 700 niż nic". Czemu takie durne myślenie panuje w tym mieście, że nawet parę groszy warto zarobić zamiast zarabiać przyzwoitych pieniędzy. Jak człowiek nie pracuje to się nie męczy i może mniej jeść, nie musi się też ubierać codziennie do pracy i dojeżdżać do niej - więc tak, lepiej nie mieć nic albo kombinować niż pracować i zarabiać takie kosmiczne wielkie pieniądze. Przez takie stwierdzenia wkładane ludziom do głowy łapią się każdej pracy za każde pieniądze, co prowadzi do degradacji rynku pracy i stawek wynagrodzenia, bo przecież nawet 5zł/h to lepsze niż nic.

• w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

To po co potrzebny w OSTROWCU taki prezydent i starosta,którzy nic nie mogą??????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

W budynku żabki na Waryńskiego wisi kartka "Rekrutacja" na drzwiach z tyłu. Nie wiem co to za praca, ale kogoś może zainteresować.

Gość_k
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 35

Ten wątek ma dwie strony a ja ciągle nie wiem jakiej pracy gość szuka. Co potrafi robić? Co chciałby robić i jaka praca go interesuje? Nie wiadomo nawet jak mu doradzić, bo może to być pacholę, stary grzyb albo wypasiony "dres". Chodził li on do szkoły, czy omijał ją szerokim łukiem? Nic o nim nie wiadomo a kilkunastu durni wie i alarmuje, że roboty dla niego nie ma. Zamiast narzucającego się pytania " A co chcesz (potrafisz) robić, narzekanie, narzekanie narzekanie.........

Z takim podejściem i takim "pojęciem" możecie pisać podręczniki "Jak być bezrobotnym".

• w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań.
    Gość_Realista
W tym wątku znajdują się 6 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę