Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca w ostrowcu

Ilość postów: 30 | Odsłon: 4237 | Najnowszy post
  • Praca w ostrowcu

gdzie jest praca w Ostrowcu.? Może być nawet za 400 zł

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Praca w ostrowcu

NIEMA

Gość_on
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Praca w ostrowcu

W tesco na pchaniu wuzkow ponoc 4 zl na godzine

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie ma i wózków

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

nie martwcie się będą wybory będą za rok będą obiecywać setki miejsc pracy

Gość_nijAK
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Przestańcie wiecznie narzekać, że nie ma pracy .. nie pasuje to zmiana miasta.. Polska nie kończy się na Ostrowcu .. ja sobie nie wyobrażam siedzieć w domu i nie pracować.. Zaczynałem moją karierę od 700 zł nie pasowało mi to ... to kształciłem się dalej, kończyłem kursy, szkoły aktualnie w Ostrowcu zarabiam dobre pieniądze i nikt nigdy nic mi nic nie załatwiał więc się wreszcie zamknijcie i zacznijcie działać a nie wiecznie narzekać ... nie pasują wam Ostrowieccy biznesmeni to otwórzcie swoje zakłady usługowe produkcyjne i wtedy zobaczcie jak to jest kolorowo ale jasne ponarzekajcie na forum i nagle pojawi się książę z bajki machnie różdżką i będzie kolorowo... życie to nie bajka, nie będzie kolorowo

chewbacca
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie narzekamy.Pracy w Polsce jest dużo.I w dodatku za darmo...

Gość_kgb
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

I pewnie sugerujesz tym wszystkim, którzy nie mają pracy albo zaczynają swoją karierę żeby pracowali za 700 zł, bo Ty tak robiłeś? Skąd miałeś pieniądze na kursy, szkoły i kształcenie zarabiając 700 zł (pytanie jeszcze kiedy to było), kto płacił Twoje rachunki w momencie gdy Ty zarabiałeś takie grosze, bo nikt nie uwierzy że robiłeś to wszystko sam przy takich dochodach? Takie gadanie to czysta demagogia i nijak nie odnosi się do faktu że ludzie chcą pracować, a za swoją pracę nie otrzymują godziwego wynagrodzenia. Co to za sztuka i nobilitacja zaiwaniać po 8h dzień w dzień i zarobić niecałe 1200 zł albo i mniej, gdzie połowę z tego trzeba wydać na czynsz i media, a gdzie jedzenie i ubranie się, o luksusach nie wspominając?

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

hej chlewbacca widac wiele nuczyli cie na tych kursach.jezyk masz nie od parady.mialas sponsora jak widac bo ja taka nie jestem madra zeby zyc za 700 zl.oplaty itd.kolorowo nigdy nie jest ale zadamy poszanowania,a moze ty jestes tym chlebodawca co placisz 700 zl i moze panstwo nabijasz w butelke i zatrudniasz na czarno.hoho takich nie brakuje mandrali.tak zebym JA wolala abys nie rozkrecala swojego jadowitego jezyczka.uwazaj bo i takie interesy krotko trwaja.pracownicy ci sie zbuntuja i bedziesz robic w pojedynke iiiiiiiii dasz sobie rade bo widac z CIEBIE OBROTNY CZLOWIEK,a tak naprawde nie rob z siebie posmiewiska

Gość_salamandra
          Zgłoś
          Odpowiedz

brawo kgb

Gość_salamandra
            Zgłoś
            Odpowiedz

Teraz takie czasy, że jak się upomnisz o wypłatę to każą Ci grób sobie kopać i palce odcinają.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Nie wyobrażasz sobie żyć za 700zł???To jak do tej pory żyjesz za 0 zł???

Lepiej nie mieć nic i tłumaczyć się że nie ma pracy niż mieć te pare groszy które są plamą na twoim honorze i ambicji???

Ludzie nie macie pieniędzy???

Nie macie bo NIE UMIECIE ICH ZARABIAĆ!!!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Powiedz mi jak zarabiać a nie krzycz.Tylko jeśli zarobek ma się opierać na wykorzystywaniu ludzi za 700zł za 240 godzin to ja dziękuję.Bo jako człowiekowi wstyd mi za takie traktowanie ludzi.

Gość_kgb
              Zgłoś
              Odpowiedz

Heheh no i worek z jadem się rozsypał ... Tak tak ponarzekajcie sobie dalej na forum i czekajcie na mannę z nieba .. . zresztą nikomu nie proponuje i nie karze pracować za 700 zł bo uważam to za potwarz i nie mówię też, że tu jest fajnie łatwo i kolorowo ale z siedzenia też dużo nie zdobędziecie :)

chewbacca
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Może wystarczyłoby żeby w rodzinie uczciwie i dobrze zarabiało dwie osoby niz jak dotąd ile jest osób to wszyscy mają pracę (rodzinnie).Może tak jak było dawniej (?) że wymagane było zameldowanie? A może inne rozwiązania? nikt nie znajdzie recepty bo kto się urodził wróblem ten kanarkiem nie umrze!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

do 22.43 mądralo możesz spaść bardzo nisko mimo że się wyuczyłeś i masz pracę pamiętaj o tym i nie mądrz się

Gość_inka
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 20

Gościu 08:35 według Ciebie lepiej pracować za miskę ryżu.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

No a ja niestety po bardzo wielu latach pracy w Ostrowcu poprostu uciekłem.No ok może nie jestem lokalnym patriotą ale mnie skusilo 4500 /m-c i od dzisiaj zmienilem miejsce,miasto i wogole dużo....

Gość_ppp
      Zgłoś
      Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę