No wszystko ok, tylko że kelner ze stawką 5 zł/h :) A kucharz czy pizzer no to się nie każdy nadaje.
Szukać poza Ostrowcem już myślałem ale powiem wam mam rodzinę w Gdyni i na śląsku i wcale tam nie ma szału mieszkania w cholerę drogie a to podstawa a wiecie jak się wychodzi z rodziną najlepiej na zdjęciu
tez szukam pracy,kurcze juz niemam sil..nawet i za 700zl bym poszla do pracy bo mam straszny kryzys..a tu niema nic,bylam w marketach dzwonie i odpowiadam na wszystkie ogloszenia i nic:(:(
Ja, bym do agencji towarzyskiej poszla nawet , nie wie moze ktos czy cos jest w Ostrowcu?
podaj namiary emalia lub nr telefonu a nie potrzebna ci będzie agencja, po co ci pośrednicy. Zamówienia gwarantowane
Ale mam problem bo jestem przy kosci i brzydka,nikt mnie nie bedzie chcial i dlatego nie moge znalesc pracy.
Ja jestem szczupła i podobno ładna a 4 lata nie mogę znaleść pracy:))bez znajomości na tym zadupiu nie ma szans:))Powodzenia życze w poszukiwaniach :))mnie tez sie przyda;))
Ja, jestem przystojny i od trzech lat nie mam roboty , jutro wyjezdzam do Warszawki moze tam predzej cos znajde.
a ja mam oferte pracy w ostr a nie chce mi sie robic bo trzeba ze 20 km dziennie dojezdzac a za 1500 brutto + premia od przerobu jakos mnie nie zacheca
Pracuję jako żigolak, żadna praca nie hańbi
ja za 2500 pln dojezdzam 50 km za drogę zwracają na czysto mam 2000
a gdzie ta oferta w ostrowcu??jesi nie chcesz ja skorzystam
niema wogole..juz niewiem gdzie szukac..mam doswiadczenie ale co z tego jak niema nic
W ogłoszeniach tutaj na stronie jest poszukiwania osoby do pracy w osiedlowym sklepie spożywczym.