najlepiej bym się czuł na magazynie ale że już dłuższy czas nie mogę nic znaleźć to cokolwiek
ja szukam ponad 5 miesięcy wysłałem ponad 70 CV i nic a mogę robić chyba wszystko zaraz zostanę wyzwany od nierobów bo to takie miasto i ludzie cieknący jadem wiec życzliwi jak trzeba było odśnieżałem dachy, tyrałem na hucie na remontach i pełniłem kierownicze funkcje w wielu firmach wiec darujcie sobie te życzliwe komentarze
Nie martw się ludzkim gadanie, tylko szukaj dalej. 5 miesięcy szukania to, jak na ostrowiec, krótki termin. Prędzej czy poźniej, ale się uda:)
wiesz ale wkk mnie to jak ci ktoś powie ze jesteś taki czy owaki a prawda jest tak nie masz szczęścia, nie masz pleców , albo dobrej szkoły nie masz pracy a ja szczęścia chyba nie mam pleców też nie gardzę tymi co za układziki mają prace a studia i zapał do pracy akurat mam ale powiedz jak żyć za zasiłek przecież to kpiny czy w tym mieście trzeba być degeneratem żeby coś mieć znam mnóstwo alkocholi co nawet palcem nie kiwnie i ma kasę a to mops a to inne instytucje przecież nikt nie chce siedzieć w domu i brać siana bo każdy kto ma jaja to woli wyjść z domu i zrobić coś a kasa swoją drogą
a jak nie jestem to co zdychanko?
Maxior a jakiej pracy szukasz? Co umiesz robić i jak szybko się uczysz? No i w jakim jesteś wieku?
"i ludzie cieknący jadem" oczywiście twój ulubiony tekst,ale zapomniałaś dodać,twoje nowe słowa:siejący jadem i stare : plujący jadem.
Życzę wzbogacenia swojego słownictwa i poznania nowych słów,bardziej przyjaznych,mniej aroganckich i może powiązanych z tematami na forum np.w tym przypadku odnoszących się do pracy w Ostrowcu.
Moim zdaniem to tezeba wszedzie udać sie osobiście i to nie raz a kilka razy samo rozsyłanie cv nie wystarczy daj sobie troche czasu a napewno coś znajdziesz mnie zajeło to ponad rok powodzenia
Musisz zacząć chodzić, najlepiej jeszcze rozmawiać . Spróbuj w dużych supermarketach, tam magazynierów potrzebują i sv zanoś nawet tam gdzie nie ma ogłoszeń o pracę. Powodzenia.
jak chcesz popaść w pogłębiająca się frustrację przechodzącą w depresję to słuchaj tych co każą ci roznosić CV, Po prostu szukaj znajomości i pleców inaczej nie masz szans.
Przyjmują do Perfect Door w Kunowie...swoją drogą- jesli nie pracujesz od 5mscy, z czego się utrzymujesz?:)
szukać najlepiej poza ostrowcem