Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca w Ostrowcu

Ilość postów: 6 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Praca w Ostrowcu”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Praca w Ostrowcu

Dam dobrze platna prace papierkowa, na budowie: trzepanie workow po cemencie. heheheheh

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście nie odniesiono się do tematu wątku ani do żadnego z poprzednich postów; aby wypowiedzieć się na nowy temat, należy rozpocząć nowy wątek.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_Damiano
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

no tak u nas niestety wyglądają realia również szukam pracy i jestem w tym samym wieku i nie raz słyszałam przykro mi ale szukamy kogoś w wieku do 30 -stu lat :( staram się nie poddawać ale entuzjazm maleje z dnia na dzień :(

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Dokładnie, gdzie zdobyć tu staż i doświadczenie jeśli nikt cię przyjmie bo każdy tego wymaga na start i jeszcze dobrze by było żeby mieć 20 lat, dla mnie to polski absurd a rząd chcę aby młodzież z zagranicy wracała do Polski do czego ma wracać pytam się, do czego.... Życzę ci powodzenia w znalezieniu zatrudnienia :-P

Codziennosc
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Hola,hola kolego ja jestem po zawodowce-i tylko po zawodowce-ale na brak pracy nie narzekam,na zarobki tym bardziej!!! A czemu-a temu ze mam konkretny fach w reku i potrafie nim dobrze władac!!! Co masz do ludzi po zawodowce?? To wlasnie marne studenciny najbardziej wybrzydzaja-bo jak to twierdza-nie na darmo studiowali,zeby teraz za ekspedienta robic!!! To Ci po studiach marudza i do pracy ponizej 2 nie staną- Doktorku!! Dookola same magistry i inzyniery-tylko teraz musza sie pogodzic z praca za 1,200 albo dalej ciagnac od ojcow!!! Jak to Kiepski mowi-z moim wykrztalceniem nie ma pracy!!! Oczywiscie nie wszyscy do jednego worka!Bo sa i tacy co zaciskaja zeby i pracuja,nie patrzac na swoje wykrztalcenie!! To do doktora z 15:52

Gość_Adam
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

ta sytuacja jest zalamujaca.Czlowiek w kwiecie wieku, mlody ,czuje sie jak niepotrzebny,nic nie warty.Mozna sie zalamac

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Komuno wróć :(

Gość
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 4 posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -