Takie jakie masz wyksztalcenie i umiejętności, taką masz pracę, ot cała filozofia
a jak myslisz netia dala proste ogloszenie wyk srednie czyli matura i brak jezyka?!!!obcego i co ledwo ledwo osob jest bo marudza ci co po jakis zawodowkach sie uczyc nie chcialo i pracy nie ma ale 2000tys do reki by braly
Hola,hola kolego ja jestem po zawodowce-i tylko po zawodowce-ale na brak pracy nie narzekam,na zarobki tym bardziej!!! A czemu-a temu ze mam konkretny fach w reku i potrafie nim dobrze władac!!! Co masz do ludzi po zawodowce?? To wlasnie marne studenciny najbardziej wybrzydzaja-bo jak to twierdza-nie na darmo studiowali,zeby teraz za ekspedienta robic!!! To Ci po studiach marudza i do pracy ponizej 2 nie staną- Doktorku!! Dookola same magistry i inzyniery-tylko teraz musza sie pogodzic z praca za 1,200 albo dalej ciagnac od ojcow!!! Jak to Kiepski mowi-z moim wykrztalceniem nie ma pracy!!! Oczywiscie nie wszyscy do jednego worka!Bo sa i tacy co zaciskaja zeby i pracuja,nie patrzac na swoje wykrztalcenie!! To do doktora z 15:52
Ja szukam pracy bez skutku nie wybrzydzam i nie marudze odezwał sie tylko 1 pracodawca ale i tak mnie nie przyjął ze względu na wiek mam 33 lata i może mam w muzeum już stanąć ? Nie mam już pomysłu gdzie iść i co robić ale Tobie jak najbardziej życzę powodzenia
pakuj manele i wal za granicę. nie ma co się katować w tym cholernym grajdole.
to nieciekawie. Aga,kurcze 33 lata to juz zaduzo dla pracodawcow ? To kogo oni chca ,20 latkow po studiach , stazu i doswiadczeniem ?
Mimo wszystko Aga powodzenia,moze trafisz na ciekawa oferte i pracodwce w porzadku:)Nie poddawaj sie.
A tak z ciekawosci Aga33, jakiej pracy szukasz, co umiesz robić?
no tak u nas niestety wyglądają realia również szukam pracy i jestem w tym samym wieku i nie raz słyszałam przykro mi ale szukamy kogoś w wieku do 30 -stu lat :( staram się nie poddawać ale entuzjazm maleje z dnia na dzień :(
Dokładnie, gdzie zdobyć tu staż i doświadczenie jeśli nikt cię przyjmie bo każdy tego wymaga na start i jeszcze dobrze by było żeby mieć 20 lat, dla mnie to polski absurd a rząd chcę aby młodzież z zagranicy wracała do Polski do czego ma wracać pytam się, do czego.... Życzę ci powodzenia w znalezieniu zatrudnienia :-P
Ja szukam pracy prawie 4 lata i nic na jednej rozmowie jakiś małolat powiedział mi prosto w twarz że nie mam już 20 lat:))szok teraz po 30 to już na śmietnik:((
30 już na śmietnik?to 40 ładna zadbana z kwalifikacjami chyba już miejsce na cmentarzu przyjdzie zaklepać,kurcze i chcą żeby ludzie pracowali do 67 lat masakra
Ciekawe kto zatrudni ludzi w wieku 60 lat i więcej jak teraz po 30 ciężko o pracę:((
ta sytuacja jest zalamujaca.Czlowiek w kwiecie wieku, mlody ,czuje sie jak niepotrzebny,nic nie warty.Mozna sie zalamac