ale to na czym by to polegalo :D
Pewnie mało płacą, jak szukają to coś jest nie tak wolę poczekać na jakąś normalną pracę.
Nie wszyscy maja takie ambicje jak ty, ja wolę siedzieć w domu nisz pracować za tysiąc złoty.
Wiesz co, żałośni to ci którzy idą do takich prac za tysiąc goły. Psujecie gospodarkę szkoda że za 600 zł nie chodzicie. Ludzie weźta się na ambicje ja po licencjacie za 1000 zł o nie, tyle pieniędzy wpakowane w szkołę i takie grosze. Poczekam aż tacy jak wy pozajmujecie miejsca za 1000 zł a ja zajmę te za 2000 zł. Dziękuje Poczekam jeszcze, na staż też nie idę bo nie ma perspektyw.
wow, masz LICENCJAT, z pedagogiki czy innego smiesznego kierunku?
az biala goraczka strzela jak sie to czyta . potem pi!@#$%li jeden z drugim ze w Ostrowcu pracy nie ma ! no soryyy ale wszystkie stanowiska kierownicze do 2050r są już obsadzone :( pilnujcie 4 ścian w domu aby nikt ich nie ukradł pozdr
gosc z 17.38 boze glupszych slow to chyba nigdy nie czytalam ... nie wiem co Ty czlowieku masz w glowie... najwyrazniej chyba nic skoro gadasz takie glupoty... nie wiem ile masz lat ale wnioskuje ze albo masz nadzianych starych ktorzy sypia pieniazkami (mamusia i tatus placa za jedzenie, rachunki) albo jestes totalnym kretynem/ką i zyjesz z rodzinnego albo innej zapomogi od MOPSu> Śmieszne jest to ze myslisz ze ktos odrazu jak Cie przyjmie da Ci zaraz 3000 zl albo niewiadomo ile hahaha... ja pracuje na pol etatu po 4 godziny dziennie za 500 zl i mi sie oplaca bo jakbym nie pracowala wcale to bym nic nie miala ... poza tym nie wiem jak mozna siedziec caly czas w domu (kazdy dzien jest taki sam porazka... tylki ludziom rosna od tego lenistwa ja jak nie moglam znalezc pracy to nie nie moglam wytrzymac .. nie wiem jak tak mozna zyc
Wiesz co powtórzę, po takich studiach jak mam należy mi się godna praca, tyle pieniędzy i co ? Nie pracowałem wcześniej bo śmiech na sali za 1100 zł cały miesiąc ?, chciałem kupić samochód na kredyt ale dali mi co najwyżej 5 tyś za tyle to mogę sobie kupić starego golfa czy inny złom. Zlitujta się za takie pieniądze to powinniście siedzieć na czterech literach. Ja czekam, trudno piwa się nienapiję przez miesiąc czy tam dwa zawsze kumple poratują albo ktoś pożyczy a Takim jak wy to powodzenia i zarabiania miliardów setek a ja z kumplami pod klatką będę się śmiał jak to ciężko zarabiata za grosze robita 12 godzin 6 dni w tygodniu za 1100 zł. Co za naród.
Pan z 23:39 . No to fajnie sobie przyszłość kształtujesz nie ma co tylko pozazdrościć ! :) szczerze mówiąc jak byś był po tych 10 fakultetach i 5 magistrach to byś znalazł prace, niekoniecznie w Ostrowcu no ale u mamusi pod spódniczką i na utrzymaniu państwa jest ci wygodniej reprezentować grupę bezrobotnych(nie mam nic do bezrobotnych bo różnie się ludziom układa w życiu ty należysz do podgrupy bezrobotnych ) a bonusem jest to że reprezentujesz też ostrowiecki margines społeczny z butelką piwa pod sklepem i jesteś z tego bardzo dumny:) Szczerze mówiąc to bym się wstydził napisać coś takiego nawet w internecie gdzie jestem anonimowy .... po prostu boże widzisz i nie grzmisz !! Radze ci zmień myślenie bo się obudzisz z ręką w nocniku ale kumpli już nie będzie przy tobie ;) oni będą pracować po 12h za 900zł żeby zarobić na rodzinę . Pozdrawiam
No to brawo. Ambicje na pewno masz wielki, ale nie przkładają się na kwalifikacje: nisz, złoty... żal po prostu...... p.s. i nie zarabiam 1000pln, ale trzeba miec więcej zrozumienia dla dudzi.
Dobrze ziomal piszesz, o to właśnie chodzi, ja nie idę do roboty za 1100 zł po to by robić 8 godzin z sobotami. Pracowałem w takiej firmie miesiąc i nigdy więcej, nie to że zmęczony wracałem to dostałem 1200 zł do ręki a pracowałem z dwoma sobotami !, wziołęm tą kaskę ale już nie przyszedłem to roboty. Szczrze to wolę posiedzieć przed kompem albo pogadać z kumplami jakoś ten czas szybciej leci, może na wiosnę coś się pojawi jakaś robota bo matka się drze, ale ja za 1200 zł nie będę robił bo głupi nie jestem. Znam trochę niemieciego z gimnazjum i technikum to może w jakimś biurze znajdę ciekawą posadkę i nie za małą kaskę.
Zakładaj lepiej własną firme zarobisz 10000 zł na początek, a nam dasz po 5000 zł jaki problem ?
robota docelowo za 1500zł brutto z mobbingiem sięgającym zenitu, będziesz opluwany wyzywany od złodzieii oszustów itp itd; mamią cię możliwościami zarobienia duzych pieniędzy jednak plany są tak wygórowane że nie ma realnych szans ich osiągnięcia. Po 7 latach gdy już jesteś obytym sprzedawcą osiągasz pensję na poziomie 1500zł netto i jeszcze się cieszysz że masz tą robotę i cię nie wylali...... żenada
Gratulacje ! a na kiedy Cię zaprosili na tę rozmowę II etapu ?
aha to lecę i jeszcze złoże a wie ktoś jak wygląda ta rekrutacja? 1 i 2 etap chyba że to tajemnica
zadzwonili do mnie 10.03 i bylem na rozmowie 12.03.
Kobita szmuglowala mnie 30minut pytania nie z tej ziemi i powiedziala ,ze jak zadzwonia do konca tego tygodnia to przechodze do kolejnego etapu a kolejny etap polega na rozmowie z kierownictwem ,ogólnie masakra a to wszystko za 1100 +premia od podpisanej umowy