Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca w Orange

Ilość postów: 21 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Praca w Orange”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Praca w Orange

ale to na czym by to polegalo :D

Gość_ktoś
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Pewnie mało płacą, jak szukają to coś jest nie tak wolę poczekać na jakąś normalną pracę.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Nie wszyscy maja takie ambicje jak ty, ja wolę siedzieć w domu nisz pracować za tysiąc złoty.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Wiesz co, żałośni to ci którzy idą do takich prac za tysiąc goły. Psujecie gospodarkę szkoda że za 600 zł nie chodzicie. Ludzie weźta się na ambicje ja po licencjacie za 1000 zł o nie, tyle pieniędzy wpakowane w szkołę i takie grosze. Poczekam aż tacy jak wy pozajmujecie miejsca za 1000 zł a ja zajmę te za 2000 zł. Dziękuje Poczekam jeszcze, na staż też nie idę bo nie ma perspektyw.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

wow, masz LICENCJAT, z pedagogiki czy innego smiesznego kierunku?

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście zastosowano krytykanctwo wobec osoby, firmy, produktu lub usługi (krytyka dla krytyki, negatywna krytyka bez podania argumentów, wytykanie pomyłek i braków); na tym Forum krytykę powiązaną z negatywną oceną należy popierać argumentami, np. negatywnie oceniona jakość wykonania usługi lub produktu musi być poparta faktami, danymi, uzasadnieniem itp.; nie należy upominać za drobne pomyłki w pisowni, ponieważ Forumowicze nie mają możliwości edycji napisanych przez siebie postów i ewentualnego poprawienia błędów;
    • w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

az biala goraczka strzela jak sie to czyta . potem pi!@#$%li jeden z drugim ze w Ostrowcu pracy nie ma ! no soryyy ale wszystkie stanowiska kierownicze do 2050r są już obsadzone :( pilnujcie 4 ścian w domu aby nikt ich nie ukradł pozdr

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

gosc z 17.38 boze glupszych slow to chyba nigdy nie czytalam ... nie wiem co Ty czlowieku masz w glowie... najwyrazniej chyba nic skoro gadasz takie glupoty... nie wiem ile masz lat ale wnioskuje ze albo masz nadzianych starych ktorzy sypia pieniazkami (mamusia i tatus placa za jedzenie, rachunki) albo jestes totalnym kretynem/ką i zyjesz z rodzinnego albo innej zapomogi od MOPSu> Śmieszne jest to ze myslisz ze ktos odrazu jak Cie przyjmie da Ci zaraz 3000 zl albo niewiadomo ile hahaha... ja pracuje na pol etatu po 4 godziny dziennie za 500 zl i mi sie oplaca bo jakbym nie pracowala wcale to bym nic nie miala ... poza tym nie wiem jak mozna siedziec caly czas w domu (kazdy dzien jest taki sam porazka... tylki ludziom rosna od tego lenistwa ja jak nie moglam znalezc pracy to nie nie moglam wytrzymac .. nie wiem jak tak mozna zyc

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
    • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań;
    • w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
    Gość_xx
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Wiesz co powtórzę, po takich studiach jak mam należy mi się godna praca, tyle pieniędzy i co ? Nie pracowałem wcześniej bo śmiech na sali za 1100 zł cały miesiąc ?, chciałem kupić samochód na kredyt ale dali mi co najwyżej 5 tyś za tyle to mogę sobie kupić starego golfa czy inny złom. Zlitujta się za takie pieniądze to powinniście siedzieć na czterech literach. Ja czekam, trudno piwa się nienapiję przez miesiąc czy tam dwa zawsze kumple poratują albo ktoś pożyczy a Takim jak wy to powodzenia i zarabiania miliardów setek a ja z kumplami pod klatką będę się śmiał jak to ciężko zarabiata za grosze robita 12 godzin 6 dni w tygodniu za 1100 zł. Co za naród.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Pan z 23:39 . No to fajnie sobie przyszłość kształtujesz nie ma co tylko pozazdrościć ! :) szczerze mówiąc jak byś był po tych 10 fakultetach i 5 magistrach to byś znalazł prace, niekoniecznie w Ostrowcu no ale u mamusi pod spódniczką i na utrzymaniu państwa jest ci wygodniej reprezentować grupę bezrobotnych(nie mam nic do bezrobotnych bo różnie się ludziom układa w życiu ty należysz do podgrupy bezrobotnych ) a bonusem jest to że reprezentujesz też ostrowiecki margines społeczny z butelką piwa pod sklepem i jesteś z tego bardzo dumny:) Szczerze mówiąc to bym się wstydził napisać coś takiego nawet w internecie gdzie jestem anonimowy .... po prostu boże widzisz i nie grzmisz !! Radze ci zmień myślenie bo się obudzisz z ręką w nocniku ale kumpli już nie będzie przy tobie ;) oni będą pracować po 12h za 900zł żeby zarobić na rodzinę . Pozdrawiam

asmax
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

No to brawo. Ambicje na pewno masz wielki, ale nie przkładają się na kwalifikacje: nisz, złoty... żal po prostu...... p.s. i nie zarabiam 1000pln, ale trzeba miec więcej zrozumienia dla dudzi.

Gość_G.R.
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Dobrze ziomal piszesz, o to właśnie chodzi, ja nie idę do roboty za 1100 zł po to by robić 8 godzin z sobotami. Pracowałem w takiej firmie miesiąc i nigdy więcej, nie to że zmęczony wracałem to dostałem 1200 zł do ręki a pracowałem z dwoma sobotami !, wziołęm tą kaskę ale już nie przyszedłem to roboty. Szczrze to wolę posiedzieć przed kompem albo pogadać z kumplami jakoś ten czas szybciej leci, może na wiosnę coś się pojawi jakaś robota bo matka się drze, ale ja za 1200 zł nie będę robił bo głupi nie jestem. Znam trochę niemieciego z gimnazjum i technikum to może w jakimś biurze znajdę ciekawą posadkę i nie za małą kaskę.

Gość_Racja to racja
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 33

Zakładaj lepiej własną firme zarobisz 10000 zł na początek, a nam dasz po 5000 zł jaki problem ?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

od czegoś trzeba zacząć.

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

robota docelowo za 1500zł brutto z mobbingiem sięgającym zenitu, będziesz opluwany wyzywany od złodzieii oszustów itp itd; mamią cię możliwościami zarobienia duzych pieniędzy jednak plany są tak wygórowane że nie ma realnych szans ich osiągnięcia. Po 7 latach gdy już jesteś obytym sprzedawcą osiągasz pensję na poziomie 1500zł netto i jeszcze się cieszysz że masz tą robotę i cię nie wylali...... żenada

Gość_ojtam
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 47

obiektywizm

Gość_śmiech
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 48

Gratulacje ! a na kiedy Cię zaprosili na tę rozmowę II etapu ?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 55

aha to lecę i jeszcze złoże a wie ktoś jak wygląda ta rekrutacja? 1 i 2 etap chyba że to tajemnica

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 61

zadzwonili do mnie 10.03 i bylem na rozmowie 12.03.

Kobita szmuglowala mnie 30minut pytania nie z tej ziemi i powiedziala ,ze jak zadzwonia do konca tego tygodnia to przechodze do kolejnego etapu a kolejny etap polega na rozmowie z kierownictwem ,ogólnie masakra a to wszystko za 1100 +premia od podpisanej umowy

Gość_sdgjh
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 14 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę