Sa tez tacy co zarabiaja 1300 ale to ich wybor. Sa tez tacy co zarabiaja po 2500 i wcale nie siedza po 200godzin
Ja bym nieposzedł do takiej roboty szkoda buta zdierac i cennego zdrowia niszczyć minimum 3 tys a powinno sie zarabiac ok. 4 tys to by bylo w miarę na dzisiejsze ceny i wydatki
Biorac pod uwage fakt ze jest to.tylko 143godziny w miesiacu to 2500 nie jest zle
Dziwi mnie, że ludzie się szczycą, że zarobią tam 2500... Ludzie! W normalnej robicie zarabia się tyle to minimum! A przy lepszych wynikach czy bonusach, to standardowo zarobi sie 3200 netto! Nie dajcie się omamić zarobkami 2500... Co to jest 2500? Matko, ale tutaj nisko się cenicie...
Dokładnie, 2500 to zarabia się jako kasjer w zwykłym sklepie w większym mieście, nie ma się co zachwycać
Koordynatorzy w Netii mają płacone za każdą umowę podpisaną przez konsultanta z ich zespołu. I to nie mało. Oczywiście wypierają się, a przynajmniej MW, ale wiem jaka jest prawda od kogoś z góry. Czyli tak naprawdę drodzy pracownicy Netii robicie na czyjąś pensję. Teraz już wiecie czemu tak cisną? Pozdrawiam :)
Przecież wszędzie tak jest. Widocznie to twoja pierwsza i ostatnia praca. Tak to działa.
cieszcie sie ze pracujecie. niedlugo nie bedzie pracy "na sluchawce", juz teraz np w orange gadaja do nas automaty...
Ta M.W to nich ciśnie siebie,a nie ludzi którzy chcą zarobić.
Niepracowalem w Neti ale oniej dużo słyszałem od różnych ludzi co ona wyrabia niech ona się zastanowi nad tym co robi bo komuś może zabraknąć cierpliwosci
15:38 otóż to, już raz pracownikom zabrakło cierpliwości haha ... ;)
Przeciez to normalne ze jak sie rynek przesyci to zwija sie interes.
Hahaha racja cwaniara z niej i tyle
Słyszałem że MW Przysiadla na dupie chyba po rozmowie z kierownictwem
Ona nie powinna byc na tym miejscu co jest poniewaz nie nadaje sie zle ludzi traktuje jest chamska nie pomocna pamiętam jak sam u niej pracowalem spytalem sie czy mi pomoze to miala to w dupie a pozniej sie dziwi ze ktos nie moze umow tyle podpisac ps. I na każdym kroku podkresla ze nie bedzie cie nikt trzymal dla samej godzinowki czy tak sie traktuje pracowników gdzie ciagle kogos potrzebujecie ogloszacie sie wszedzie ? Nikt przy takim traktowaniu nie bedzie z wami wspolpracowal