Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca w Netii

Ilość postów: 262 | Odsłon: 19782 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
              • Odp.: Praca w Netii

Jednym z najlepszych koordynatorów? Haha, dobre sobie. Chyba jednym z najgorszych. Z tego co pamiętam to już raz została za swoje postępowanie zwolniona, ale to było daawno, jeszcze jak ja sam pracowałem. Ale nie miał kto robić to ją znowu przyjęli. i jak widać z komentarzy powyżej którym wierzę, bo sam tego co jest opisywane doświadczyłem niczego się nie nauczyła :)

Gość_Toprawda
                Zgłoś
                Odpowiedz

Wiecie co mnie zadziwia w tej firmie? Że dopóki pracujesz, dopóty mają cię za śmiecia, jadą po tobie równo. A jak chcesz się zwolnić bo już psychicznie nie wytrzymujesz to nagle chcą cię zatrzymać i wciskają Ci kity że obowiązuje cię 2tygodniowy okres wypowiedzenia. A to niezgodne z prawem na umowie zleceniu i nawet jak masz w umowie napisane że cię coś takiego obowiązuje to mogą cię pocałować w du**, zwalniasz się z dniem złożenia wypowiedzenia i tyle. Ale jak ktoś głupi i nie zna swoich praw to da się nabrać. Albo mówią że „muszę przygotować wypowiedzenie” kiedy mają już gotowe wzory. Śmiech na sali, są tak zdesperowani żeby ktokolwiek u nich został i w ogóle żeby ktoś przyszedł do pracy że to jest śmiechu warte i żałosne

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 106

Odp.: Praca w Netii

Dokladnie, umowy są przypisywane ulubionym konsultantom. A to że umowy wysyłane są na @ to potwierdzam sam byłem świadkiem jak koordynatorka mówiła : xxx wejdz na maila poczym wpisywal sztukę na tablicy bez odczytywania skryptu. I uprzedzam nie jestem osobą która zwolnili, sam odszedlem po 2 latach pracy.

Gość_Pracownik
                Zgłoś
                Odpowiedz

15:34 wszystko to prawda, to w firmie tajemnica poliszynela ale kto pracował ten wie.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Niezłe jaja XDDDD

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

a któea ma taka pyzde wielką że caly czas uzywa tego słowa?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

jakas pyzda pewnie

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 112

to wszystko wina tuska

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

wstyd co się tam dzieje takie grosze ludziom płacić w 2k19 ci co piszą ze zarabiają 6tysiecy to chyba mówią o innej firmie, Godzinowka 11 zł do ręki dostaje sie a za umowę nie dość ze nie płacą za wszystie to jeszcze poobcinali 70gr za umowę wstyd ja odeszłam bo nie dawałam rady się utrzymac majac dziecko nie raz mi się nie zgadzały pieniądze dostawałam mniej niż powinnam. Naciągacze jakich mało

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Kiedyś było tam bardzo dobrze, jeszcze w tamtym roku... Natomiast teraz to jest dramat, ale to nie wina koordynatorów tylko nowej dyrekcji i nieudolnego kierowania firmą, widać że wiedze czerpią z d..y, nie nadają się na stanowiska, dyrektorka oderwana od rzeczywistości... A co do ,,trenerów" i do całego działu jakości to lepiej nic nie pisać, (przenieśli ich jako trenerów bo nie umieli sprzedawać na słuchawce a później udzielają konsultantom rad jak sprzedawać, ich szef to po prostu de..l ...paranoja) co do wypłat zawsze na czas, i tyle ile powinno być...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Najlepsze jest zachecanie ludzi do pracy darmowa kawa i cukrem xd

Gość_Lipa
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 117

Co do wyplat zawsze na czas, wysokosc wynagrodzenia zalezy od zaangazowania konsultanta,ale tez od tego czy jest sie pupilem wyzej opisywanej pozal sie boze koordynatorki,bo wlasnie jest dokladnie tak jak bylo to opisywane czyli umowy wysylane na maila,wystawianie bez dzwonienia do klienta,sadzanie na lepszych bazach itd. Co do zachowania tejze pani MW,ktos napisal ze jak to zwolnic najlepsza pania koordynator....to ze jej grupa robi lepszy wynik nie daje jej prawa do dreczenia psychicznego pracownikow,powinna nauczyc sie szacunku do drugiego czlowieka. Jezeli zarzadza zespolem powinna cos soba rwprezentowac a to jest dno i reszta mulu. Jesli juz raz byla zwolniona za takie wlasnie ponizanie pracownikow i jednak nic ja to nie nauczylo,to co ona tam jeszcze robi? Chyba ze to ciche przyzwolenie kierownictwa na takie zachowanie? Jesli chodzi o sama prace nie jest najgorsza atmosfera fajna i mozna calkiem dobrze zarobic. Najlepiej przyjsc i samemu sie sprawdzic czy taka praca odpowiada.

Gość_Byly pracownik
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

dobrze zarobic 1300 zl

Gość_Lipa
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

20:45 a skad masz takie info ze juz kiedys była zwolniona hmmmm??? Ja pierwsze slysze.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Miało być 20:24 a nie 45 :)

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 124

Nie wazne skad ktos wie nie ma co sie tlumaczyc ja osobiscie nie polecam tej pracy i tyle.. Wiadomo jak ktos jest kierownikiem tam czy szkoleniowcem to ma umowe o prace i duze zarobki ale zwykly pracownik zarobi z 1300 zl i tyle.. Ja nie milo wspominam ta prace mimo , ze duzo osob znajomych tam pracowalo i mowilo to samo co ja

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Koordynatorzy w Netii mają płacone za każdą umowę podpisaną przez konsultanta z ich zespołu. I to nie mało. Oczywiście wypierają się, a przynajmniej MW, ale wiem jaka jest prawda od kogoś z góry. Czyli tak naprawdę drodzy pracownicy Netii robicie na czyjąś pensję. Teraz już wiecie czemu tak cisną? Pozdrawiam :)

Gość_byłamwidziałam
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Dokładnie, ty sprzedaż a oni mają premie po 3 tys za wyniki.

A pracuje tam jeszcze taka laska, chuda, pyskata, blond włosy z kolczykiem w wardze?

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -