Gdyby mnie tak koordynator powiedział, miałby sprawę w sądzie karna.
Czasy prosperity Netii minęły gdy odeszła Najlepsza koordynatorka Aneta Wnuk. Ona była tam od początku, gdy tylko Netia powstała. Julita dyrektorka też była ok. Załatwiała najlepsze bazy, organizowała imprezy integracyjne. Teraz lipa.
A niska, gruba z dupa jak szafa. Tranzystor na nią mówili. Niby baba bo cycki ma, sagłos i zachowanie lumpa spod budki z piwem. Ona tam pracuje od zarania dziejów. Kto pracował 9-10 lat temu pamięta jej akcje w kiblu z kolegą. Wtajemniczeni widzą, nie zapomną nigdy. Patologia.
Wszystkie te komentarze piszą osoby zwolnione albo które same uciekły, nie oszukujmy się to nie jest praca dla każdego. Za siedzę na d... I palenie papieroskowniek w żadnej pracy Wam nikt nie zapłaci. Wymagania są ale jak w każdej pracy. Na budowie czy w sklepie na wykladaniu towaru musisz się narobić fizycznie, jak nie wyrobisz normy TEŻ CIĘ ZWOLNIA.
Dokładnie tak jest. Jak piszę że porównując to z moją poprzednią pracą wypoczywam to mi nie wierzą. A ja wtedy po nocach nie spałam tak kręgosłup od pracy bolał a ręce do łokci drętwialy. Teraz to złota robota i wypoczynek w fotelu.
Przesadzacie z tym straszeniem.
PRowo wygląda to słabo.
Ludzie odchodzą z netii bo gdzie indziej serio jest lepiej.
Zaznaczę że pracownikiem netii byłem laaata temu.
Pracę na słuchawce sobie cenię bo dała mi dobry start. I tyle.
Jak w każdej tak dużej firmie takie sytuacje się zdarzają. Młode kierownictwo zachłustuje się władzą.
Najgorsze co może zrobić to zamiast wyciągnąć wnioski że kierują różnymi ludzmi i trzeba kompromisu, to zaczynają straszyć sądem.
A wiecie co jest dalej?
Robi się syf. Wyciągane są trupy z szafy. A zarząd (i to nie jakieś kierownictwo tutaj) ścina głowy.
Bo wdajecie się w jakieś dyskusje na podrzędnym forum w małym mieście. I karmicie trollów.
Więc poprostu nie odpowiadajcie na zaczepki. Nie wyciągajcie spraw po za budynek. Wątek sam zdechnie dzisiaj.
Najgorsze co koordynatorzy i reszta kierownictwa może zrobić to dać temu jeszcze większy rozgłos.
Bez przesady ludzie! Nie chcesz pracować w Netii to nie pracuj! Ja juz dlugo pracuje i nie narzekam! Moze wam żal dupe ściska ze zostaliscie zwolnieni, po prostu sie nie nadawaliście i tyle!!! Co do koordynatorek to wiadomo ze kazdy ma dzien gorszy, ja akurat jestem w zespole u M.W i E.D i szczerze za żadne skarby bym nie przeszła do kogos innego, maja dziewczyny swoj charakter i jak jesteś pizda bez polotu, bez umiejętności to po co trzymać taka osobę!!!
Naprawdę traktujecie jako sukces to, że nadajecie się na słuchawkę w netii? ale wam korpo banie zryło.
Głowki przemielone, zleceniowki podpisane, teraz orac na prezesostwo ;)
Zwolnieni ? Haha śmiechu warte z takich "prac" to nikt nie zwalnia tylko ludzie sami uciekaja umowa smieciowa i zwalniaja xd
Umowy też są jak w każdej pracy ? Płatny urlop wypoczynkowy również ? Jeśli nie to nie pisz że jest normalnie bo nie jest.
No właśnie po co trzymać taką pizdę bez polotu M.W. wypierdolić i tyle.
Czemu? Skoro jest jednym z najlepszych koordynatorów? Ma wyniki, zespół jest dobry to czemu ja wypierdolic?
Odsyłam do wcześniejszych komentarzy i radzę nauczyć się czytać ze zrozumieniem.
Kodeks pracy to obowiazuje przy umowie o prace a nie zleceniu.