Nie pozdrawiam pani rekruterki, która na rozmowę przyszła w tłustych włosach, leginsach i trampkach, zero szacunku dla rozmowcy
Czyżby Justyna?
Jest tam tak jedna koordynatorka niechluj straszny. Rano czasami ma pióra we włosach jakby na grzędzie spała.
Dziś w Netii będzie gorąco. Pracownicy z grupy MW, dostaniecie wycisk.
Ja zdam relacje po pracy jak było.
M
Zarząd Netii powinien coś zrobić z tą laska. Wynik sprzedażowy wynikiem, ale renoma firmy też jest ważna. To wrzód na dupie dla tego callcenter.
i jak było? czekamy na relacje
Cicho, spokojnie, coś tam szeptali. MW pokornie siedziała nawet nie bardzo chodziła po salach.
Jest tyle prac w mieście a marudzicie na netie. Zmieńcie. Ja tak zrobiłem. Ale jednak tam siedzicie bo praca łatwa a kasa nie proporcjonalnie dobra
Hahaha dobra ściema. Jak M.W mogła siedzieć w Netii jak sód tygodnia pracuje zdalnie? Ludzie weźcie się kurwa za robotę a nie pisanie głupot na forach.
No to dlatego nikt jej nie widział i nie słyszał.
Przecież jej przekleństwa słychać wszędzie.
Robiłem tam prawie rok czasu i to nie dawno. Ale tylko na forum czytam o tej dziewczynie. Jakoś nawet jej nie kojarzę. Tyle co z fb, ale na korytarzu bym pewnie nie poznał. Inne działy kładą na to lachę
To z FB kojarzysz a na korytarzu nie? Czy to nie dziwne, że FB rządzi światem?
A co to za akcja miała być? Ktoś coś?
Haha czepiacie się nic nie winnej dziewczyny a spójrzcie na inne koordynatorki np ta co wróciła po macierzyńskim DB diabeł wcielony jak nie ma tej drugiej to mało kto przychodzi do pracy na jej zmianę...
Myślę kto chce będzie pracować