ja tam zostawiałem kilka razy CV, niestety nie dali żadnego znaku. Prawie po wszystkich hurtowniach zostawiłem Cv, przypominałem się, i tak nic z tego. Jedynie gdzie można się chyba dostać to lider service, umowa zlecenie 2, 3 razy w tygodniu...
ja jestem częstą klientką w lidllu i jestem przerażona traktowaniem ludzi przez chyba pana kierownika( taki młody, niski chłopak) przejawia całkowity brak szacunku do pracowników, często zdarzyło mi się być obserwatorem takich sytuacji- w bardzo niekulturalny sposób zwraca uwagę na oczach klientów. Widziałam i słyszałam też kiedy krzyczał na pracownicę, która notabene tego dnia była prywatnie na zakupach, że niedokładnie umyła szybę w drzwiach, potrafił ją tam nawet zaprowadzić by udowodnić że ma rację- to straszne ! Ale też świadczy to o jego braku profesjonalizmu i kultury bo "prawdziwy" szef nigdy nie zwraca uwagi i nie podważa kompetencji swoich pracowników w obecności innych.
pracowałam...i nie polecam!Ludzi traktują jak woły robocze....zarobki pozostawiają wiele do życzenia...chyba że zostaniesz lizusem...brak szacunku dla pracowników!!!
Lidl to świetny sklep. Same świeżutkie towary z Niemiec. Szczególnie polecam te ze swastyką na opakowaniu- są najlepsze :d
...jakoś nie zrozumiałam co poeta z 09.04 miał na myśli...
dokładnnie, trezba mieć anielską cierpliwość co do klienetów"mocherów"
a co do samej pracy..
jestem przerażona wypowiedzią na temat kierownika lidla ponieważ to jeden wielki stek bzdur. pracuję w lidlu od kilku lat i nie mogę powiedzieć nic złego na kierownika. jest on bardzo kulturalny i profesjonalistą w tym co robi gdyby było inaczej to by nie pracował od pierwszych dnia otwarcia lidla.
potwierdzam - kierownik jest w porządku , a nawet lepiej . Życzę wszystkim takiego szefa :)
Pracowałam tam 3 miesiące-o 3 za długo!!! Po co istnieje kodeks pracy, jak przerwa wynikająca z niego jest abstrakcją. No chyba, że złapiesz w przelocie bułkę, najlepiej siedząc na kiblu wtedy będzie szybciej 2 w 1:-).
ta kierowniczka to gł.pia psi.ta