Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca w Lidlu

Ilość postów: 18 | Odsłon: 3571 | Najnowszy post
  • Praca w Lidlu

Tesco podupada trzeba sie ratowac jakos :(

Chce zmienic prace na lidl, podobno niezle zarabiaja.. ale na 3/4 etat

Ktos wie czy sa przyjecia do lidla w ostrowcu?

Gość_kaczuszka
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Praca w Lidlu

ja tam zostawiałem kilka razy CV, niestety nie dali żadnego znaku. Prawie po wszystkich hurtowniach zostawiłem Cv, przypominałem się, i tak nic z tego. Jedynie gdzie można się chyba dostać to lider service, umowa zlecenie 2, 3 razy w tygodniu...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Praca w Lidlu

niema

Gość_Damian
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

nie idz tam, pracowałam tam, ludzie muły, każdy kabluje, masakra, pracowałam w tesco i powiem ci ze jest 100 razy lepiej w tesco, nie doceniasz tego co masz, ale jesli chcesz lidla idz, ale bedziesz zalowac

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

w Lidlu lepsze zarobki a ludzie?? jak wszędzie jedni żli drudzy dobrzy:))

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

ja jestem częstą klientką w lidllu i jestem przerażona traktowaniem ludzi przez chyba pana kierownika( taki młody, niski chłopak) przejawia całkowity brak szacunku do pracowników, często zdarzyło mi się być obserwatorem takich sytuacji- w bardzo niekulturalny sposób zwraca uwagę na oczach klientów. Widziałam i słyszałam też kiedy krzyczał na pracownicę, która notabene tego dnia była prywatnie na zakupach, że niedokładnie umyła szybę w drzwiach, potrafił ją tam nawet zaprowadzić by udowodnić że ma rację- to straszne ! Ale też świadczy to o jego braku profesjonalizmu i kultury bo "prawdziwy" szef nigdy nie zwraca uwagi i nie podważa kompetencji swoich pracowników w obecności innych.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

pracowałam...i nie polecam!Ludzi traktują jak woły robocze....zarobki pozostawiają wiele do życzenia...chyba że zostaniesz lizusem...brak szacunku dla pracowników!!!

Gość_była pracownica
            Zgłoś
            Odpowiedz

po pierwsze traktowanie ludzi zalezy czy praca sie podoba czy nie, a kasa swoja droga, nie mowie ze nie najwazniejsza jest.. ;) lizusow nigdzie nie jest dostatek ale jak masz twarda dupe to sobie poradzisz, sama kiedys bylam swiadkiem jak to klientka w nie bardzo kulturalny sposob krzyczala na kasjerke ze zagladnela jej pod jakas reklame w koszyku, a ta nie dala sie wyprowadzic z rownowagi, do klientow tez trzeba miec cierpliwosc... zastanow sie lepiej czy chcesz miec do czynienia z osobami "klientami",ktorych glownym celem jest bezpodstawne wydzierane sie na pracownika sklepu...

pozdrawiam mochery

Gość_obserwatorka ;)
              Zgłoś
              Odpowiedz

dokładnnie, trezba mieć anielską cierpliwość co do klienetów"mocherów"

a co do samej pracy..

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

jestem przerażona wypowiedzią na temat kierownika lidla ponieważ to jeden wielki stek bzdur. pracuję w lidlu od kilku lat i nie mogę powiedzieć nic złego na kierownika. jest on bardzo kulturalny i profesjonalistą w tym co robi gdyby było inaczej to by nie pracował od pierwszych dnia otwarcia lidla.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

potwierdzam - kierownik jest w porządku , a nawet lepiej . Życzę wszystkim takiego szefa :)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Pracowałam tam 3 miesiące-o 3 za długo!!! Po co istnieje kodeks pracy, jak przerwa wynikająca z niego jest abstrakcją. No chyba, że złapiesz w przelocie bułkę, najlepiej siedząc na kiblu wtedy będzie szybciej 2 w 1:-).

Gość_Gość 3
                Zgłoś
                Odpowiedz

z tymi przerwami to prawda

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

najprawdziwsza prawda. brawo szefostwo:-)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

jak przerwa?Ja nawet jak okres mialam nie mialam jak isc do wc-niby mozna ale jak wywalczysz.O jedzeniu zapomnij.Do kierownika nie mam nic natomiast nie wspomne o jednej bardzo "sympatycznej"kierowniczce.To byl dopiero przykry czlowiek.Robota to orka-ja schudlam po miesiacu 5 kilo.Nie spalam po nocach takie mialam koszmary.Robisz wszystko biegiem i 10 robot naraz.Jak szlam po pracy do biedronki to sie nie umialam nadziwic, ze tak wolno towar kasuja-choc tez ciezko pracuja.Tam jest SAJGON-pisze to z czystym sumieniem.I najgorsze nadgodziny, o ktorych dowiadujesz sie gdy nie zastepuje Cie ktos na kasie albo rozkladsz dalej palete.Nikomu nie polecam.Psychiczna wykanczalnia....

Gość_ktosia
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

ten watek robi sie coraz ciekawszy

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

up

Gość_cvbgvngh
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

a w lidlu można przyjąć się na pół etatu ?? i ustalić sobie np. weekendy wolne?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę