Nawiązując do waszych pytań i sporów to każde z Was ma racje.Odnośnie zarobków to stawka 6zł/ h godziny pracy są różne pracuje się nawet 14 h.Musicie być do każdej dyspozycji i oczywiście na telefon , a z pracownikiem nie liczy się wogóle. A co do wyglądu nie ma już takich wymagań ze względu na to że po pewnym czasie nikt tam nie chce pracować a jeśli pracuje to tylko dlatego że musi.Ale spróbować zawsze warto
Tak mialam z nia doczynienia i zgadzam sie z tym co pisze wyżej ... stałe pracownice kawiarni to dwulicowe lizusy które wysługują sie nowymi a póxniej gadają głupoty do szefowej zeby same wyjsc na te najlepsze a suma sumarum to chodza jak te swiete krowy i gów** z progu sie zepchnąć nie chce, lataja tylko szybciutko jak szefowa na galerie wejdzie a tak to chodzą między kawiarnia a WC zabierajac po drodze kogos z tortilli i polskich na ploty ....
Nowa pracownica Finezji to prawie rodzina szefowej wiec moze popracuje dluzej niz inne dziewczyny :) a Pani K. to mściwa baba. Jak się to mówi "wyżej sra niż d**ę ma".
Tyle juz w zyciu przeszla i tyle osiągneła że jej wolno. Zakładam ze srednia wieku wypowiadających to jakies 25 lat wiec gowno m wszystkim wiecie gowno sie znacie a wypisujecie głupoty bo zżera was zazdrość
taka teraz rzeczywistość z pracą . Starasz sie a i tak sie okazuje że nic nie jestes pracowniku wart bo chociaz wysprzatasz cala kawiarnie to zasługi od szefowej zbiorą te co pracują tam juz X lat a o Tobie powiedzą ze sie nie nadajesz taka prawda . Gdyby tak nie bylo to by dziewczyny sie tu nie udzielały
A szkłem dupę obciera:D
Dajcie se spokój, dla was wszystko jest źle wszystko i wszystkich krytykujecie... Mąż Pani K. płaci dużo, są duże nadgodziny, na montażach zarabia się nawet i po 3 tysiące jeśli jest dużo roboty. Wiem bo mój znajomy pracuje.
postawcie się na miejscu pracodawcy, to zmieni się punkt widzenia, jak to mówią"punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" przecież nikt nie broni założyć własnej działaności i nie charytatywnej, tylko takiej co zarabia, zaczniecie inaczej spiewać. wiem co to oznacza, bo sama w innej branzy prowadzę działalność już 5 lat.