a ja zrobiłem kurs dla suwnicowych to czy mam możliwość dostać się do huty
Śmieszne pytanie:) Komuna się skończyła- mam znajomości pracujesz, nie masz znajomości- czeka Cie bezrobotne
I jak Ty to sobie wyobrażasz, że ktoś z naszego społeczeństwa napisze Ci, że są przyjęcia ... Przecież to nie możliwe tutaj jedyne co to mogą Cię opluć jadę, oto nasz kochany Ostrowiec.
do gościa z 10 35 chyba masz racje naweet jakby były przyjęcia to na złość nie powiedzą czemu ktoś ma mieć też prace
powiem ci tak,do samej huty czyli do celsy to raczej tylko po znajomosci chyba ze jestes tak dobry ze az dobry ale to nie przyjmie cie dyrektor dla ktorego bedziesz oczywiste zagrozeniem a jesli chcesz cos robic pytaj w narzedziowni oni biora ludzi na walcownoe do skladania klatek redukcja jest spora bo robota ciezka ai placa jakies 8 na godzine
logika gościa z 12.44. Oczywiście po kursie dla suwnicowych będziesz wielkim zagrożeniem dla dyrektora i cię nie przyjmie. Bo na pewno będziesz chciał podsiąść jego stołek. Po znajomości to było w hucie za komuny. Teraz właściciel nie pozwala na przerost zatrudnienia.
Sam pracuje po znajomosci od pol roku nic sie w tym wzgledzie nie zmienilo i nie zmieni chyba ze chcesz byc sownicowym to moze
Nawet jeżeli są to i tak się nie dostaniesz bo tam jest praca tylko po znajomości bez takowych szkoda nawet czasu na rozmowę.
na staż się trudno dostać do CELSY (bo sie nie ma pleców) a już nie wspomnę o pracy na np umowie o pracę.
jak masz znajomości to masz prace
jak masz znajomosci u p.P z kadr to masz robote jaka chcesz.widać po jej kuzunce z ksiegowości przyjmuj ja i szuka jej posadki dobrej.takie sa znajomosci pani P.
znaszz 2 jezyki obce obrabiarki sterowane numerycznie... metalurgie to szukajj szczescia w hucie sporo sie zmienilo.. szukaja specjalistow ale specjalistow a nie kucharzy czy hotelarzy..