Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca - rozmowa w sprawie pracy na 13. marca na Sandomierskiej 26a

Ilość postów: 10 | Odsłon: 1436 | Najnowszy post
  • Praca - rozmowa w sprawie pracy na 13. marca na Sandomierskiej 26a

Czy ktos składał cv i umówiony jest na rozmowe w sprawie pracy? Stanowisko doradca klienta.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Praca - rozmowa w sprawie pracy na 13. marca na Sandomierskiej 26a

w jakiej firmie? tam jest kilkadziesiąt!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Praca - rozmowa w sprawie pracy na 13. marca na Sandomierskiej 26a

Znowu gdzieś doradców klienta szukają? Sami doradcy w ofertach, każda firma chce klientom doradzać :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

byłem kiedys na rozmowie o pracę w banku "tutaj nazwy nie podam". Kierownik bez wstydu powiedział że w pierwszych trzech miesiącach praca będzie polegała na tym aby zwabić do banku po produkty (konta, kredyty, lokaty) jak najwięcej swoich znajomych, członków rodziny itp, dopytywał także czy ma się jakieś dojścia w dużych firmach. Podziękowałem, mimo tego że rozpaczliwie szukałem pracy nie dałem się zeszmacić. Dziś mam pracę w firmie gdzie każdy ma dla każdego szacunek i nikt nie oczekuje od nikogo zaprzedania duszy diabłu w zamian za etat. Z tej okazji chciałem złożyć wszystkim osobom pracującym w bankach wyrazy współczucia wiedząc jak wygląda ich praca.

Gość_Pepik
        Zgłoś
        Odpowiedz

kto idzie ten wie o co chodzi. he he he proste nie. a właśnie kto idzie jutro i na którą?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

ja sie własnie zastanawiam czy isc bo juz mam prace i nie zamierzam z niej rezygnowac. moze jednak pojde z ciekawosci

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Jaka to praca i ile wynosi wynagrodzenie

Gość_mirka
              Zgłoś
              Odpowiedz

to OFe. wynag.prowizyjne. chodzisz i naciągasz

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

albo dzwonisz i naciągasz:)

Gość_kaha
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jakie ofe? co wy wypisujecie? nie mozna juz zmieniac ofe jako przedstawiciel. Nawet nie wiecie jak sie firma nazywa, a juz jakieś chore teksty. Prawda jest taka że ludzie mówią o braku pracy, a nie chce im sie nawet na rozmowe kwalifikacyjną przyjść :)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty