Czy ktos składał cv i umówiony jest na rozmowe w sprawie pracy? Stanowisko doradca klienta.
w jakiej firmie? tam jest kilkadziesiąt!
Znowu gdzieś doradców klienta szukają? Sami doradcy w ofertach, każda firma chce klientom doradzać :)
byłem kiedys na rozmowie o pracę w banku "tutaj nazwy nie podam". Kierownik bez wstydu powiedział że w pierwszych trzech miesiącach praca będzie polegała na tym aby zwabić do banku po produkty (konta, kredyty, lokaty) jak najwięcej swoich znajomych, członków rodziny itp, dopytywał także czy ma się jakieś dojścia w dużych firmach. Podziękowałem, mimo tego że rozpaczliwie szukałem pracy nie dałem się zeszmacić. Dziś mam pracę w firmie gdzie każdy ma dla każdego szacunek i nikt nie oczekuje od nikogo zaprzedania duszy diabłu w zamian za etat. Z tej okazji chciałem złożyć wszystkim osobom pracującym w bankach wyrazy współczucia wiedząc jak wygląda ich praca.
kto idzie ten wie o co chodzi. he he he proste nie. a właśnie kto idzie jutro i na którą?
ja sie własnie zastanawiam czy isc bo juz mam prace i nie zamierzam z niej rezygnowac. moze jednak pojde z ciekawosci
Jaka to praca i ile wynosi wynagrodzenie
to OFe. wynag.prowizyjne. chodzisz i naciągasz
albo dzwonisz i naciągasz:)
Jakie ofe? co wy wypisujecie? nie mozna juz zmieniac ofe jako przedstawiciel. Nawet nie wiecie jak sie firma nazywa, a juz jakieś chore teksty. Prawda jest taka że ludzie mówią o braku pracy, a nie chce im sie nawet na rozmowe kwalifikacyjną przyjść :)