Hej.Czy ma ktos moze namiary na jakas sprawdzona prace chalupnicza?
pracuje w tym,skladanie dlugopisow,ale szczerze to ciezko znalezc cos uczciwego,takze nieliczni maja taka fuche.zarobek ok.tysiak raz mniej,raz wiecej zalezy ile sie wyrobi.
Interesuje mnie składanie długopisów, gdzie mam się zgłosić i kto może mi udzielić informacji?
jesli posiada Pan/Pani informacje o uczciwej pracy przy skladaniu dlugopisow prosze bardzo napisac do mnie wiadomosc na palus.93@o2.pl bardzo licze na kontakt, pozdrawiam..
witam bardzo prosze napisać o tej pracy chałupniczej
wypełnianie ankiet czytanie reklam-jeśli Cię interesuje podaj swój mail lub napisz na
gluptas1977@wp.pl
czytanie reklam,wypełnianie ankiet
Zainteresowana/ny napisz na gluptas1977A@wp.pl
Bardzo proszę o kontakt na składanie długopisów, gdzie się trzeba zgłosić?
też jestem zainteresowana składaniem długopisów, proszę o jakieś namiary na galaxa@o2.pl
Witam. Właśnie puściłam oferte pracy-chałpnictwa składania długopisów lub biżuteri. Lecz w odpowiedzi e-mail otrzymałam że muszę wysłać opłate pocztową od 2,35 do 3,80 za znaczek a oni przyślą mi informatory wraz z danym towarem. Jednak gdy spytałam o kto puźniej bedzie płacić za wysłanie towaru, to nie otrzymalam odpowiedzi, tylko tą samą elektroniczną ofertę pracy. Czy może ktoś z państwa zna tą firme i czy nie są oszustami. Proszę o odpowiedz.Adres firmy: Partner ul.Berlinga 24/44 62-400 Słupca. e-mail: montazbizuterii@yahoo.pl.( lmontaż biżuteri ) . lub partnerbiznesinfo@yahoo.pl . (składanie długopisów)
z tymi długopisami to działa tak,że nie tylko składasz,ale i sprzedac musisz sama, tak więc jak masz ochote potem latać i prosić się ludzi by to kupili to wchodź w to;)