czy już wiecie ze 1 maja i 3 pracujemy ? dla mnie to jest chore !!! chyba bedzie telefon ...
1 maj to niedziela i nie pracujesz ,nie kłam,3 maja się nie pracuje a urzędy mają wolne i 2 maja
Prawda prawda ja też mam wolne chociaż nie z urzędu jestem. Ale w sumie kto pracuje to pracuje np na stacjach benzynowych O i tyle w temacie.
Drugi maja jest normalnym dniem pracy. Urzędy nie mają wolnego a jeśli nawet tak się zdarzy to najprawdopodobniej odpracują to w którąś sobotę.
a my pracujemy wszystkie niedziele, święta i nie narzekamy..ale za to stać nas na super wakacje
Mam nadzieję, że za 10 lat będzie Was stać i na dobrego lekarza przy takim trybie życia. Wiem po sobie, że to nic dobrego.
to pracuj a garb sam wyrośnie a i składaj na dobrego lekarza jak ktoś napisał
w szpitalu tez pracujemy i nikt sie naszym losem nie przejmuje, światek piatek czy niedziela.
Jak się nie przejmuję?! Każdy się przejmuję czy będziecie na chodzie bo nigdy nic nie wiadomo.
Ps. Sami sobie wybraliście swoją ścieżkę życiową. Ja wybrałem studia i prace od kwietnia do ujemnych temperatur i też nikt nie zwraca uwagi że przez pozostałe mce jestem bez pracy.
jestem bezrobotny i mało mnie to obchodzi