Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy masz zaufanie do ostrowieckiego szpitala?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Praca!

Ilość postów: 6 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Praca!”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Praca!

Jakie zarobki w tych Kielcach?

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

A po rozmowie powiedzą ze zadzwonią:)bo dzisiaj na jedno miejsce jest 10 osób chętnych albo i więcej:)

Gość
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

jak sie od razu marzy o stanowisku kierowniczym i pensji 3 tys to pewnie ciezko znalezc ;-) ja zaczynama juz w liceum pracowalam jako kelnerka w weekendy na weselach potem nie marudzialam ze placa gdzies najmniejsza krajowa lepsza najmniejsza krajowa niz zasilek, potem stalam w marketach po 12 godzin na promocjach tez za psie pieniadze ale od czegos trzeba zaczac nawiazywac kontakty zgodze sie ze Ostrowiec ma specyficzny rynek pracy ale nie wierze ze jak sie nie chce to sie nie znajdzie wiecej optymizmu ;-)) sama pare razy rekrutowalam osoby do pracy i wiem jak sytuacja wyglada z obu stron, pierwsze co zeby prace dostac trzeba jej szukac czyli jak widzisz ogloszenie w galerii do sklepu to idz zapytaj o kierownika wcisnij mu cv jakis tekst ze fajny maja buty a ty na butach sie znasz o warunkach zatrudnienia rozmawia sie jak przejdziesz rekrutacje wiadomo ze na poczatku nigdzie kokosow nie ma ale jak sie nie probuje to zawsze mozna ponarzekac ;-) lepiej miec te 1200 w Ostr niz 1500 w Kielcach bo z dojazdami i tak na to samo wyjdzie , Pozdrawiam wszystkich poszukujacych z Ostr trzymam kciuki i wiecej wiary w siebie życze ;-)

Gość_animka
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 34

Nie masz racji. Ja jak znalazłam 7 lat temu pierwszą pracę nie miałam doświadczenia mimo że było wymagane. Przekonałam pracodawcę że szybko się uczę no i oczywiście że żeby mieć doświadczenie ktoś musi dać mi szansę je zdobyć i pomogło. Jestem za to bardzo wdzięczna. A co do szukania pracy ja wolałam dostawać na początek 700 zł (stanowisko magazynier) i mieć swoje pieniądze a nie żerować na rodzicach. Teraz dzięki temu wszystkiemu mam bardzo dobrą pracę- pod każdym względem (finansowym i psychicznym).

Ludzie nie dajcie się zwariować jak się chce to trzeba próbować.

Gość_E
    Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

a jaka to według ciebie "dobra praca" ?? na kazdym stanowisku czy to sprzataczki czy prezesa zeby posade utrzymac trzeba poprostu zapier... ;-) i nie rozumiem ludzi którzy wybrzydzaja zanim wogóle cv wyslą .. teksty ze ktos jest po studiach i byle czego nie wezmie to mnie draznia, po studiach tez mozna kible czyscic na poczatku a kto wie moze w trakcie pracy nawiazesz kontakty i otworzysz swoja firme sprzatajaca ? wtedy inni beda sprzatac dla ciebie ;-) i uwazam ze tez nie prawda jest to ze firmy zawsze wymagaja doswiadczenia minimum rok , w niektorych branzach moze tak ale w tych czasach jest wiele firm ktore wola same przeszkolic pracownika od zera , mam wrazenie w naszym miescie wszyscy jacyc tacy marudni sa.. wiec zycze wszytskim poszukujacym wiecej wiary w siebie optymizmu i usmiechu na codzien ;-)

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    Gość_animka
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Jak nie masz znajomości , tzn wujków: kierowników , szefów, radnych, Dyrektorów lub innych pleców albo nie wiesz KOMU w Ostrowcu zapłacić to proponuję wyjazd do innego większego miasta .. . .

praca jest w O-cu ale dla "swoich" - życzę sukcesów w poszukiwaniach ....

Gość_fajna dziewczyna ~
    Zgłoś
W tym wątku znajdują się 6 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę