Praca w Starachowicach w ANIMEX byłym Konstarze. Podobno sporo osób mają przyjąć.
Ciężka praca fizyczna prawdopodobnie za min.Jeśli już szukacie pracy np w Starachowicach, lepiej rozejrzeć się po firmach, ale w SSE.
Tam przemiał ludzi do pracy mają większy niż tego mięsa, które tam jest.
ale nie płacą minimum za pakowanie mięsa na tacki jest 2000 na rękę i nie jest wcale ciężko , ciężko fizycznie mają masaże ale i pieniądze leprze
Jeśli ktoś tam pracuje,to niech powie prawdę jak jest w rzeczywistości.A nie odpowiedzi typu- podobno,wydaje mi się itp...
SSE-prawie w każdej firmie jest nabór pracowników między innymi Cersanit,Cerrad,Man-bus,Poligrafia i inne przykład: http://www.cerrad.pl/firma/kariera/
Dokładnie tak jak pisze Gość 19:06,Firm jest multum.Byłem wczoraj akurat i jestem pod wrażeniem,naprawdę.To tylko 30 km.Bardzo dużo osób pracuje już w Starachowicach i nie mają płacone min krajowe.
W Starachowicach jeszcze coś się dzieje,ale w Ostrowcu to są ciągle te same oferty pracy.
Ogłoszenie-Praca w call center, to już bije chyba jakieś rekordy....))
Moze radni mają pomysly jak sciagnac inwestorow do miasta?. Przeciez przed wyborami są tacy wsłuchani w problemy spoleczenstwa???
Jaki inwestor przyjdzie do waszego Ostrowca jak tam nie ma ludzi do pracy. Zostali sami starzy ludzie.
Zostali ci co mają lewe łapy do pracy bo dzieciaki na nich robią to po co będą pracować.
Trzeba zacząć od tego, że tu nie ma pracy. Więc o jakim inwestorze mówimy?!