Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Pozytywne zmiany w Spółdzielni Mieszkaniowej na Kochanowskiego 5

Ilość postów: 11 | Odsłon: 1979 | Najnowszy post
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Pozytywne zmiany w Spółdzielni Mieszkaniowej na Kochanowskiego 5”.
  • Pozytywne zmiany w Spółdzielni Mieszkaniowej na Kochanowskiego 5

vacat po prezesie ds. technicznych Dariuszu Wojtasie wreszcie obsadzony. Za sumienność, lata wyrzeczeń, długoletnią prace na rzecz mojej spółdzielni doceniono panią Ilonę Miszczyszyn . To ona została vice prezesem ,choć osobiście nie znam pani Miszczyszyn - to popieram wybór RN mojej OSM.

Wybrana w 2014 RN OSM zdała egzamin z prawidłowo prowadzonej polityki kadrowej. RN OSM nie prowadzi rewolucyjnych zmian jaką przeprowadziła konkurencyjna OSM"Krzemionki" Mieszkańcy są zadowoleni z kierunków w jakim idzie OSM, nie ma likwidacji ODK ,form kulturalnych prowadzonych przez ODK. Jedną tylko bolączkę mojego Osiedla XXV-lecia. jest likwidacja naszej szkoły podstawowej nr4, serce boli że likwidujecie tą szkołę, kameralną małą i o takich tradycjach?

Pani vice-prezes ilono Miszczyszyn moje gratulacje z doceniono 37-lat pracy w OSM, tak powinno postępować w polityce kadrowej przedsiębiorstw a nie przywożenie w teczce nowych osób które dezorganizują pracę przedsiębiorstw. Były współpracownik OSM.

Wykluczony
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Pozytywne zmiany w Spółdzielni Mieszkaniowej na Kochanowskiego 5

I co z tego jak na stanowisku prezesa mamy nieodpowiednią osobę

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

a dlaczego nikt się nie zajmie panią dyrektorką ODK-u? Jest bardzo nie przyjemna. Miła jest tylko dla tych z których ma zysk. Kto to widział ciągłe kiermasze, gdzie na ODK dopłaca każdy mieszkaniec spółdzielni co miesiąc. Nikt nie liczy się z mieszkańcami bloku obok ODKu, ludzie nie mają gdzie stanąć pod swoim blokiem.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie wiem jaka jest pani dyrektor ODK ale nie ma kłopotów z imprezami przeprowadzonymi dla spółdzielców ,a w stosunku do dzieci już jest nadwrażliwość ODK.

Na pewno nie ma kłopotów z działalnością Rad Osiedla jakie są udziałem S.M "Krzemionki' Na pewno wiele można poprawić w działalności ODK Wspólna, ale nie mogę się zgodzić z sugestią że nie można stanąć pod swoim blokiem. Ponieważ mieszkam po sąsiedzku Kochanowskiego 8 obok ODK przy każdej klatce w /w blokach Kochanowskiego są ławeczki wypoczynkowe. W okresie letnim ta forma wypoczynku wśród zieleni w miejscu zamieszkania jest bardzo rozpowszechniona wśród mieszkańców?

Widocznie internauta z 20:55 nie mieszka w pobliżu ODK. Ale jeśli są kłopoty z brakiem możliwości wypoczynku przed własnym budynkiem nie widzę przeszkód do zgłoszenia zapotrzebowania na ławeczki do OSM.

Na działalność społeczno-kulturalną sumy są tak małe z mojego mieszkania to tylko suma 3zł.Moje odczucia do OSM,ODK są pozytywne ,więc jestem zadowolony z działalności zarządu Spółdzielni Mieszkaniowej.

Wykluczony
          Zgłoś
          Odpowiedz

to nie awansowano emerytki / emeryta?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

tak, dorobiłby sobie te 75 0000 albo i więcej do emeryturki?

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: Pozytywne zmiany w Spółdzielni Mieszkaniowej na Kochanowskiego 5

Jakie pozytywne zmiany? Machlojki dalej takie same jak dawniej. Pracownicy mają firmy budowlane. Przetargi organizuje się tak, aby wygrała odpowiednia firma, a później jest się u niej podwykonawcą. Jak jest inaczej to przetarg się unieważnia. Dziwne, że nowa pani prezes o tyn nie wie. Stary prezes o tym wiedział ale umiał to wykorzystać. No chyba, że .....

Gość_aktualny
      Zgłoś
      Odpowiedz

Do gość -aktualny z 10.03 -za takie posądzenia możesz trafić do prokuratury

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Przepraszam zainteresowanych tematem OSM. Chciałem tylko zdjąć odium z mojej osoby ,że tylko krytycznie odnosżę się do zmian w Ostrowcu Św.

Więc specjalnie założyłem pozytywny wątek o zmianach w OSM, ponieważ doceniono człowieka który przez 37 lat związany jest z OSM panią Ilonę Miszczyszyn.Takie działania RN OSM nacechowane są odpowiedzialnością za moją spółdzienię. Pani Ilona nie jest przyniesiona w teczce, zna problemy OSM. Mało tego jest gwarantem stabilności w OSM. Wiecie już jak działa nowa miotła przyniesiona w teczce,wpierw robi porządki zwalniając mnóstwo osób w celu zabezpieczenia własnej osoby przyjmując pociotków,swoich, docenianie swoich pracowników jest zaletą a nie wadą? Jeszcze raz przepraszam .że z mojej fascynacji awansem pani Ilony Miszczyszyn wyszła afera likwidatorki szkolnictwa w Ostrowcu pani przewodnicząca Rady Miasta Irena Renduda - Dudek zarazem pracująca emerytka Kierownik działu ds. spraw pracowniczych i organizacyjnych w OSM - to takich ludzi należy likwidować z życia społecznego. Tyle forsy 10tysięcy m-c, Boże widzisz to i nie grzmisz?

Wykluczony
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Pani Iwona nie Ilona....dla byłego współpracownika OSM powinna być to wiadoma sprawa:)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie znałem pani Iwony Miszczyszyn w tym czasie byłem robolem w OSM. Dla mnie mało istotny jest błąd w imieniu pani Miszczyszyn,chciałem podkreślić że nie wszystko posty,komentarze są umnie na-nie.

W tym przypadku chodziło mi o prawidłowo prowadzoną politykę kadrową przez RN OSM, bezkonfliktowe awansowanie pracownika ze stażem 37-letnim na stanowisko vice prezesa OSM. Więc przepraszam panią Iwonę za przekręcenie jej imienia?

Wykluczony
        Zgłoś
        Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę