Gdzie najszybciej i najłatwiej wezmę ok. 1000 zł. pożyczki ?
Nie bierz z prowidenta, procent to mają taki że zwala z kopyt konia, weźmiesz 1000 spłacasz 1800. Spróbuj w ING Banku procent mają nie wielki i dogodne warunki, tylko że pieniądze nie dostajesz do ręki tylko przelewają ci na konto bo w ostrowieckim ING nie ma kasy ;)
W BANKU ZACHODNIM WBK ogrody 38, do 10000zł na oświadczenie lub pit 11 TEL. 41 266 13 22
polecam 666 067 193 - otrzymasz 1000 zł w ciągu godziny
Polecam jak wyżej Vivus (przez internet).
Tego rodzaju kwoty to raczej firmy pozabankowe, bo są dużo szybsze procedury. Np. All money, mają punkt w Bełchatowie. Mógłbyś tam wykorzystać PIT zresztą zamiast zaświadczenia o dochodach.
Vivus?dziwne?próbowałem 3x przelałem 0,1gr i żadnej odpowiedzi,a zaznaczam że nigdzie nie widnieje jako dłużnik,pytałem przez neta też mi nie odpowiedzieli,nabijają własne kieszenie?teraz boję się że mają mój nr rachunku i dane.
dziwne, bo korzystam z ich usług od dawna i nie było nigdy problemu, solidna firma.
zadzwoń do nich to Ci powiedzą, moja koleżanka też tam brała i bez problemu, jest numer na stronie,powodzenia.:)
Wiesz co a właścicielem rachunku z którego przelałes kasę Ty jesteś, bo jeśli nie to oni nie akceptuja tych przelewów i stąd cisza.
jest w ostrowcu nowa firma pozabankowa oprocentowanie tez spore ale mniejsze zdecydowanie niz w tych innych sama mam juz u nich trzecią pozyczkę moze tam Ci pomogą 883346708,883349172
dlaczego podajecie tylko numery telefonów, a nie podajecie od razu nazwy firm i adresu?
Jestem właścicielem rachunku,dzięki za poradę,na szczęście mam jeszcze mamę,nie dałem rady sam,pomogła ona,dała mi kasę ile chciałem,to na wyjazd do pracy do Niemiec,chciałem sam sobie wykombinować,no ale cóż,ważne że wyjadę:)