Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Poznam szczupłą ładną blondynkę w wieku od 23 do 30 lat

Ilość postów: 25 | Odsłon: 2124 | Najnowszy post
  • Poznam szczupłą ładną blondynkę w wieku od 23 do 30 lat

Ja 31 lat, brunet, wysoki 180 cm wzrostu, kawaler, po studiach. Poznam szczupła blondynkę, od 23 do 30 lat. Chetne dziewczyny zostawiajcie maile. Szukam do stalego zwiazku.

Gość_karol
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Poznam szczupłą ładną blondynkę w wieku od 23 do 30 lat

Ja tez lubię blondynki sa jak anioły

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

a może być utleniona?

antyNwo
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Poznam szczupłą ładną blondynkę w wieku od 23 do 30 lat

A Ty tez jestes szczuply? I wysportowany?

Gość_leja
      Zgłoś
      Odpowiedz

Powiedz coś więcej o sobie, Co za studia skończyłeś - jakieś konkrety, czym się interesujesz, czy czytasz książki, czy ich unikasz, jak jesteś zbudowany, czy uprawiasz sport, jakiego koloru masz oczy.

Adres e-mail sam zostaw do siebie, ja swojego nie podam, bo ochoty nie mam zgadywać, który z piszących to Ty (a pewnie nie tylko Ty byś z adresu skorzystał).

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Kurde, po co ja malowałam włosy na rudo. Teraz to nie mam szans. A myślałam ze charakter się liczy a tu masz babo placek-włosy.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jestem inżynierem geodeta. Każdy ma swój typ. Ja akurat lubię blondynki szczupłe zgrabne.Charakter jest ważny - nie lubię wrednych wiecznie niezadowolonych bab. Nie lubię tez kobiet palących odrzuca mnie to. Ale wyglad dla faceta siew tez liczy bo musi cos pociągać zeby byla bliskość.

Gość_karol
            Zgłoś
            Odpowiedz

Wow

Gość_Beata
              Zgłoś
              Odpowiedz

https://www.youtube.com/watch?v=mi-km1b6xwE :D Nie zatrzymuj się tylko na blondynkach kolego :D

NormalnyTomek
                Zgłoś
                Odpowiedz

Jejku. Nie zacząłem tego wątku żeby pisali ludzie teksty typu a rude a czarne a takie itp. Mnie to nie obchodzi. Mam swoj typ i tyle mnie akurat podobają się takie to chyba nic złego. Wiec prosze zeby osoby które chca pisac glupoty nie udzielaly się

Gość_karol
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

och Karol wyluzuj

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Beata spisz juz ?

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Już miałam podać swój e-mail, już, już... ale nie lubię ludzi, którzy nie potrafią zadbać o estetykę wypowiedzi. Drażni mnie brak interpunkcji, nie lubię się zastanawiać, gdzie autor w swej wypowiedzi przecinek, a gdzie kropkę chciał umieścić.

Mam też swój gust i tyle. Mnie akurat podobają się osoby staranne, takie, które udzielając odpowiedzi na przeczytane pytanie, odpowiadają tak, by pytający poznał odpowiedź (nie tylko o wykształcenie byłeś Karolu zapytany).

Taka staranność i dbałość o estetykę pozwalają zgadywać jak autor wypowiedzi dba i stara się o inne aspekty swojego życia.

Życzę więc Karolowi, by znalazł sobie blondynkę na poziomie równym swojemu.

Gość_Karolina
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

A tak pozatym od poszukiwań miłosnych są portale społecznościowe. Tam drogi Karolu od razu sprawdzisz czy Twoja wybranka jest blondynką o takim odcieniu blondu jaki Ci pasuje i czy czasem nie ma za dużo w pasie tudzież w biodrach. Powodzenia.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Drogi inz geodeto. A posiadasz ty prace ? Jak gruby jest twoj portfel ? A jest jednym z absolwentomozejestesabwsbipntoworzy co roku mierza pulanki bez perspektyw na solidna, stabilna prace ? A co ty masz do zaoferowania tejblondynce blondynce ? Bo wiesz , szczuplzadbanaszcladna nie poleci.na byle inzynierka golodupca.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Jedż do Szwecji.

Gość_zuch
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

Chłopie rozgladaj sie w realu za blondynkami bo tu na forum to siedzą tylko utuczone pasztety. W Ostrowcu ciężko spotkać ładną i mądrą laskę. Same zdesperowane rozwodki czy nieszczęśliwe grube mezatki.

Gość_bukjo
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Nie powinienem,ale się wypowiem...Ludzie dlaczego niszczycie jego wątek?Napisał jasno,że oczekuje odpowiedzi na swoje pytanie...

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
2 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -