A Ty konio niby, że nie bajerujesz tu lasek. Paranoja
Każdy decyduje o sobie, a ja będę się wypowiadać .A chłopak może szukać gdzie chce i kogo chce , jest pełnoletni. Po to mamy portale społecznościowe , żeby się wypowiadać , chwalić , szukać .... co , kto chce do wyboru. Każdy ma wolny wybór. Ja tam chłopakowi życzę szczęścia, jak tam ktoś napisał ma "jaja" i jest uparty , nic go nie zraża , więc cel zamierzony na pewno osiągnie. Powodzenia
@owryj konio ma swoją stajenkę i jej dogląda :) Nei ma w niej miejsca na nowe " zbajerowane laski "
W wieku 40+ ta kobyła ?
@owryj teraz szukam 99 lat . Ostatni numer w życiu jej lub mój ...
konio- ogarnij się. Szukasz? A dopiero pisałeś, że w Twojej "stajence" tyle kobył, że brakuje miejsca.
"Stajenka" "stajenką" ale żal mi tych, które w tej "stajence" są...
Pozdrawiam
@owryj biją od ciebie negatywne emocje . Moje posty to nie treny Kochanowskiego by je interpretować . Nie pisze w nich o przepełnieniu miejsca czy starych kobyłach to masz jakieś orgiastyczne wizje to się da leczyć .
Żałuj siebie ..
Na etapie zapełniania "stajenki" jest autor postu .
Traktowanie kobiet przez takich mężczyzn jak Ty wywołuje te negatywne emocje!
Zycze miłego wieczoru, dnia-zresztą wybierz sobie sam czego.
stajenkę hahah to nieźle ;DD
Ileż Ty ich tam masz???:)
Raczej tutaj nikogo nie znajdziesz po Panie wolą się masturbować niż dać dupy chłopakowi. Chyba że byś był bogaty to by poleciały na majątek.
samolub,myśli wyłącznie o sobie"będzie mi miło"
Dajcie chłopakowi spokoj.Jest tak przystojny(widziałam), ze moze mieć kazdą laskę.A że preferuje starsze kobiety to już jego sprawa.A do gościa xxx,masturbacja to męska domena,więc nie wciskaj kitu człowieku
A gdzie widziałaś, ja też bym zobaczyła chętnie.