Złośliwi ludzie!!!!!!! o wiele głupsze wątki tu są, po co zaglądacie jeżeli was to nie interesuje. Chłopak szuka starszej kobiety i mu wolno. Nie pisze ,że do seksu, więc o co chodzi.? Może szuka przyjaciółki , albo kogoś z kim może porozmawiać na wyższym poziomie niż ze swoimi rówieśniczkami. Jeżeli macie mądre rady to mu je dajcie , a ze swoimi złośliwościami nie wyskakujcie . A wy dziewczyny zazdrościcie chłopakowi ,że woli starsze, i dlatego jesteście takie złośliwe. Muszę was zmartwić nie on jeden.Jak nie będziecie się szanować , to w końcu wszystkie chłopaki będą szukać tych starszych. I mylicie się pisząc , że chłopak jest brzydki, nawet nie wiecie jak bardzo. Jest naprawdę bardzo przystojny, wiem, bo go widziałam.
Zwłaszcza przez ciebie patrioto
Patriota narzekasz a sam żywo bierzesz udział w komentarzach.
Po to mamy wolną wolę żeby decydować o swoim życiu, kierować nim tak jak tylko chcemy... Skoro Nasty93 ma akurat taki plan na swoje życie, to dajmy mu spokój.. Niech chłopak szuka, próbuje...
Powodzenia Ci życzę :)
a ja szukam 60+ podajcie swoje namiary
O gościu z 21:30 tutaj to pachnie nekrofilią
dzięki 20+ ;)
Przeczytałam pierwszy post i wybuchłam śmiechem, czytając dalej zaczęło mnie to wszystko intrygować. Skoro Nasty jest taki cacy to czemu poszukuje 'znajomej' przez ten bajzel? Nie lepiej wyjść z domu i jakoś zadziałać?
to po kiego się na forum spowiadasz,skoro to jest twoje życie twój wybór,załóż se pamiętnik i tam się spowiadaj i użalaj i pisz prośby a nie tu,ty masz jakieś kompleksy
@Gość 20.18 , haha dobre . Ludzie napalają sie na siebie nie widząc sie wzajemnie .
Chciałem przeprosić wszystkich użytkowników forum za trollowanie użytkownika Nasty93. Z początku myślalem, że o chodzi mu o zyskanie rozgłosu i moje posty bedą utrzymywać jego wątek stale na górze. Nie potrafiłem sobie wyobrazić, że ktoś może naprawdę szukać dziewczyny na takim forum. Okazuje się jednak,że granice głupoty ludzkiej wykraczają daleko poza możliwości mojej percepcji. Nasty powoli zaczęła wkurzać moja działalność. Nie chciałem mu jednak pozostać dłużny. Sprowokowałem młodziana. do powiedzenia mi kilku bardzo niemiłych słow. Sądziłem, że wywoła to sprzeciw u forumowiczów. Tak się jednak nie stało. Nie starcz mi już cierpliwości aby dalej wojować z ww. użytkownikiem Przepraszam wszystkich za niski poziom moich komentarzy. Zaznaczam, że nie zależnie od okoliczności nie wypowiem się już w tym wątku i tych, którzy mają trochę więcej oleju w głowie ode mnie proszę o to samo