Nasty to już kolejny wątek twoich poszukiwań, ciekawe co takiego pociąga cię w tych "starszych kobietach" , ja mam 37 lat , to już pewnie się w twoje ramy nie łapię, ale ciekawi mnie co taki młody, nieopierzony chce?
Oj ponoć żyjemy dwa razy dłużej niż nam się wydaje hahahaha........
Nie zadaj sie z babkami !!
do kobiet których szuka założyciel wątku-po niedojrzałych jabłkach to zwykle biegunka nadchodzi drogie panie,także nie polecam zielonych jabłuszek:)
O tak, lepiej zjeść jedno dojrzałe , niż przytruć się zielonym.Masz rację chłopaku, wiesz czego chcesz , a to ważne.Powodzenia.
za stare baby sie bierzesz
chłopakiem to już dawno nie jestem:)
niezły z Ciebie antykwariusz hehe
Co w twoim pojęciu znaczy stara baba? Znam kilka pan 40+ są piękne , zadbane, czyste, pociągające bardziej niż młode , nafaszerowane dopalaczami. Niekiedy taka 40 jest o wiele atrakcyjniejsza niż 20...niestety dziewczyny, spójrzcie prawdzie w oczy i nie krytykujcie chłopaka, bo chyba wie co robi , a chłopczykiem już dawno nie jest.
Zyczę Ci powodzenia, gdybym męża nie miała to bardzo chętnie zajęła bym się takim Ciasteczkiem jak Ty
Nie brzydka , ale człowiek kochany jest zawsze piękny, nawet jak jakieś mankamenty w swoim wyglądzie posiada. A Ty widzę ,że masz charakter , nie zraża Cię nawet uszczypliwość niektórych wpisów, a to w dzisiejszych czasach, zwłaszcza u ludzi młodych rzadkość. Zasługujesz na wszystko co najlepsze i będziesz to miał.
Tak trzymaj !!!!!!super chłopak jesteś. Jestem naprawdę pod wrażeniem.
A ja bym chciała , oj chciała takie Ciasteczko , ale się boję.
Jak starsze kobiety,może być po 60 - niedużo, jeszcze bardzo młodo się czuję, no gdzieś na 40 góra,a czasami jak 16-tka i tak myślę jak taka młoda.Mówię też waszym językiem, no co nie pożałujesz,aha i mam kasę,dużo kasy.Z młodym chętnie poszaleję,mąż często w delegacji ,mam dużo czasu przemyśl.
Młódka jak jagódka :-)